«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Οκτωβρίου 6

Απίστευτο! Γυρίσματα πορνό μέσα σε στούντιο ειδήσεων ελληνικού καναλιού!

Την ώρα που εσείς βλέπατε ειδήσεις !
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό, από αυτούς που βλέπουμε όλοι… Γυριζόταν πορνοταινία υπό την μορφή home video μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τεχνικών και δημοσιογράφων.
Ειδικότερα, οι κοπέλες που πρωταγωνιστούσαν μπήκαν στο στούντιο ειδήσων του σταθμού και
κάποια στιγμή μετά από ημίωρη συζήτηση ξεκινούν το ερωτικό παιχνίδι με τρεις δημοσιογράφους. Βεβαίως οι κοπέλες ήταν ηθοποιοί της sirina, όμως αυτό δεν το γνώριζε κανείς.
Με το που ξεκίνησε το «παιχνίδι», οι τεχνικοί και ο διευθυντής του σταθμού σάστισαν. Κάποια στιγμή μάλιστα υποχρεώθηκε να σταματήσει τη ζωντανή μετάδοση των ειδήσεων να τους ζητήσει τον λόγο.
Οι πρωταγωνιστές της ερωτικής ταινίας ωστόσο δεν του έδωσαν σημασία, καθώς πρόκειται για αλλοδαπές πορνοστάρ με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, και στα ελληνικά δεν είναι καλές...
Σκεφτείτε πάντως την αντίδραση των τεχνικών...
....
και θα  πείτε: έλα μωρέ, γίνονται αυτά; Γιατί μήπως γίνονται αυτά
;
Είπαμε να γράψουμε καμιά μαλακία, σαν αυτές που γράφει κατά ριπας το newsit (το οποίο κατακλέβει όλα τα blogs, ιδιαίτερα αν γράφουν τέτοιες παπαριές), να περνάει η ώρα...
Δεν κουραστήκαμε και πολύ. Αντιγράψαμε απλώς την "είδηση" από το STAR (με μικρές τροποποιήσεις)
http://www.star.gr/ellada_kosmos/110048/


…και μείς εδώ αντιγράψαμε αυτό >>> http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_3953.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr