«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Οκτωβρίου 6

Προς τον Σωτήρα μας …

gap-napoleon-sm.jpg
Άκουσε Γιωργάκη, μέχρι τώρα τα πας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Κι όσο περνάει ο καιρός τα πας όλο και καλύτερα άλλωστε αυτό περίμεναν από σένα όλοι οι ψηφοφόροι σου, και εσύ τους δικαίωσες!
Επιτέλους είπαν, ένας αρχηγός κράτους με @ι@ια που δε φοβάται κανένα! και τίποτα! Όλοι όσοι σε πίστεψαν και σε ψήφισαν,
τώρα τρίβουν τα χέρια τους γιατί ΤΩΡΑ δικαιώθηκαν ! Τι ικανοποίηση είναι αυτή που τους έδωσες Γιωργάκη , τι χαρά μεγάλη !!
Εγώ πιστεύω αυτό που μας λες , πως ότι κάνεις το κάνεις ΜΟΝΟ για το καλό μας!
Για το καλό της πατρίδας μας και όχι για ΔΙΚΟ ΣΟΥ συμφέρον , όπως λένε μερικοί μερικοί κακόβουλοι ,τι μερικοί δηλαδή όλη η Ελλάδα το λέει, για να μη σου πω όλη η υφήλιος πως τάχα μας πρόδωσες μας ξεπούλησες για να πλουτίσεις εσύ, και όλη η οικογένεια Παπανδρέου …αν είναι ποτέ δυνατόν να λέγονται τέτοιες αλχημείες εις βάρος σου!

Αφού εσύ το είπες ξεκάθαρα από τη πρώτη στιγμή όταν κάλεσες όλους τους καλούς σου φίλους, αυτή τη "παρέα" που τρέχουν και σώζουν λαούς σε όλο τον κόσμο. Βέβαια οι κακόβουλοι μιλάνε για μια παγκόσμια ληστρική Συμμορία ότι είναι αυτοί οι φίλοι σου Γιωργάκη, αλλά εσύ μας τους έφερες ΜΟΝΟ για να σώσετε μαζί τον ελληνικό λαό! Δε μπορώ να πω, ότι μπορείς κάνεις γι αυτό ! Έτσι άρχισες να κόβεις από παντού για να μας σώσεις! Μείωσες τις συντάξεις για καλό του ελληνικού λαού…φυσικά. Αρχικά κάπως μούδιασαν , αλλά αντιρρήσεις δεν έβγαλαν .
Στην αρχή βέβαια τους πείραξε λιγουλάκι αλλά μετά έκατσαν και σκέφτηκαν, Πασόκ είναι αυτό, και για το Πασόκ χαλάλι, για το Πασόκ τα πάντα ! Μπορεί να ακούγονται φωνές πολλές φωνές, που σε κατηγορούν ότι είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία εξόντωσης του ελληνικού έθνους από ξένες εχθρικές προς την χώρα μας δυνάμεις. Αν είναι ποτέ δυνατόν ! Εσύ που… αγαπάς τόσο πολύ την Ελλάδα να θέλεις ΕΣΥ να εξοντώσεις τους έλληνες! Εγώ αυτό δε το πιστεύω με ..τίποτα!
Σε κατηγορούν 11 εκατομμύρια έλληνες για εσχάτη προδοσία , αλλά εσύ έχεις βουλώσει τα αυτιά σου και κάνεις πως δεν ακούς για να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας το θεάρεστο έργο διάσωσης μιας ολόκληρης Χώρας! Μεγάλο έργο έχεις αναλάβει Γιώργο, ένα έργο που κανείς από δω ντόπιος έλληνας πολιτικός δε θα τολμούσε ούτε να το σκεφτεί. Εσύ όμως δε νομίζω να επηρεάζεσαι από τις κραυγές που ακούς από παντού. Άλλωστε όλοι αυτοί που φωνάζουν και σε κατηγορούν ως Εφιάλτη, είναι Νεοδημοκράτες. Αλήθεια Γιώργο γιατί πληθαίνουν οι Νεοδημοκράτες μέρα με τη μέρα, το έχεις προσέξει κι εσύ αυτό ή μόνο εγώ;
Μας είπες ότι μείωσες τις συντάξεις για το καλό της Ελλάδας. Εγώ φαντάζομαι ότι αυτό το έκανες και για το καλό των συνταξιούχων , για την υγεία τους ! Αλλά αυτοί που να το καταλάβουν … οι αχάριστοι ! Τέρμα η χοληστερίνη, τέρμα τα τριγλυκερίδια τέρμα τα εγκεφαλικά τέρμα και τα φάρμακα ,αυτό που το βάζεις; Μεγάλη οικονομία στο ΕΣΥ.
Κι όλα αυτά χάρη στη δική σου φροντίδα και εξυπνάδα Γιωργάκη, άσε το άλλο τους έκανες όλους στυλάκια, σκέτα μοντέλα!!! Φωνάζουν για τους μισθούς και τα επιδόματα αλλά εσύ προεκλογικά τους το ξεκαθάρισες, λεφτά υπάρχουν! Όλοι , λίγο ή πολλή είχαν το κομπόδεμα τους!
Μπράβο Γιώργο, ήσουν καλά πληροφορημένος πάνω σ’ αυτό. Μόνο που μπερδεύτηκαν οι έλληνες και νόμιζαν πως εσύ είχες τα λεφτά και έτρεξαν να σε ψηφίσουν ακόμα κι αυτοί που ποτέ άλλοτε δεν είχαν ψηφίσει Πασόκ, για να τους μοιράσεις λεφτά. Δε κατάλαβαν πως εσύ μιλούσες για τα δικά τους λεφτά! Ε, εκεί κάπως μπερδεύτηκαν Γιωργάκη…Αλλά κι αυτοί οι έλληνες το είχαν παρακάνει με μισθούς και επιδόματα , γιατί δεν τους φτάνει ο βασικός μισθός, έλεος δηλαδή ! . Και τι να τα κάνουν τόσα λεφτά ας κάνουν και κάποια δίαιτα βρε αδερφέ!! ας τρώνε μέρα παρά μέρα, καλό θα τους κάνει ! Αμ το άλλο να έχουν δικά τους σπίτια , αυτό τι σου λέει; Ε, όχι! αυτό πάει πολύ! αφού θέλουν να έχουν το δικό τους σπίτι,, πρέπει κάτι να δώσουν και σε σένα, στον Σωτήρα τους.
Στο θεό σου το σπίτι τι το ήθελαν; άσχημα είναι να μένεις στο νοίκι; Τι σπάταλοι τέλος πάντων που είναι αυτοί οι έλληνες τι τα θέλουν τα σπίτια ;
Όχι , δε το συζητώ καλά κάνεις Γιωργάκη .Και ευτυχώς που ήρθες εσύ να τους συνετίσεις ,και να τους σώσεις ! Όμως ευχαριστώ μη περιμένεις, είναι αχάριστοι ποτέ το ευχαριστώ δε θα το ακούσεις με τόσα καλά που τους έκανες από τη στιγμή που έγινες κουμανταδόρος τους.
Έκοψες μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα ,κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα ετών, και κάθε μέρα κόβεις αλλά καθώς βλέπεις κι εσύ δεν τους νοιάζει και πολύ, κάθονται στους καναπέδες τους και το απολαμβάνουν , μόνο κάποιοι τρελοί που τους λένε αγανακτισμένους τρέχουν κάθε μέρα μπροστά στη βουλή και φωνάζουν ότι θέλουν …Δημοκρατία, γιατί λένε ότι τώρα έχουμε χούντα! Αλλά τρελοί είναι οι αγανακτισμένοι άστους να λένε…. Ο μεγάλος πληθυσμός δεν δείχνει ενοχλημένος με όλες αυτές τις μειώσεις που τους έκανες και ξέρεις γιατί Γιωργάκη;
Γιατί όλα αυτά τους τα κάνεις εσύ βρε κουτό! Αφού το ξέρεις έχουν έρωτα με το Πασόκ πως να το κάνουμε αδυναμίες είναι αυτές! Λένε… καλά μπορεί να τους τα παίρνουν, αλλά τουλάχιστον τους τα παίρνει το Πασόκ, και όχι αυτή η σιχαμένη επάρατη Δεξιά! Α πα, πα πα! φτου φτου μακριά από εμάς η Δεξιά. Θυμάσαι τι είχε πει εκείνος ο… κουρασμένος; Ήθελε να παγώσει μισθούς και συντάξεις ο σιχαμένος! Σιγά και να μην έβγαινε ξανά …Ενώ εσύ Γιωργάκη φώναζες σα ντελάλης όπου πήγαινες, και όπου βρισκόσουν
λεφτά υπάρχουν , λεφτά υπάρχουν…ε, κάτι ήξερες εσύ πονηρούλη! Βλέπεις πόσα τους πήρες, κι ακόμα έχουν
και γι αυτό δε διαμαρτύρονται.
Γι’ αυτό και δε βγάζουν άχνα! Ότι και να τους πάρεις αυτοί θα είναι ευχαριστημένοι γιατί το Πασόκ είναι η θρησκεία τους, είναι το δικό τους κόμμα , είναι το κόμμα του λαού , είναι το κόμμα του φτωχού, του μεροκαματιάρη … του μικρομεσαίου, του αδικημένου, του κατατρεγμένου, του άστεγου….αυτό θα πει σοσιαλισμός! Και μην έχεις καμιά αμφιβολία γι αυτά που σου λέω Γεώργιε. Τι δε με πιστεύεις? Αφού βρε Γιωργάκη έχεις και την απόδειξη. Και η απόδειξη είναι ότι στις Δημοτικές εκλογές έτρεξαν με χέρια και με πόδια μες τη καλή χαρά και σε ξαναψήφισαν ! Πάλι πρώτος βγήκες . Γι αυτό σου λέω εσύ καλά κάνεις και δεν ακούς τις γκρίνιες των δεξιών και αυτών των Συριζαίων . Μόνο αυτοί έχουν λυσσάξει να φωνάζουν! Ενώ οι πασόκοι σε προσκυνούν, πίνουν νερό στο όνομα σου, αυτό είναι σίγουρο.
Όχι, μην ακούς εσύ κανέναν!!! … τα πας πολύ καλά, συνέχισε έτσι Γιωργάρα, πάρτους τα ΟΛΑ και τα βρακιά τους αν μπορείς. Και να δεις που στο τέλος θα σε σταματούν στο δρόμο για να σου δίνουν και συγχαρητήρια….γυμνοί!
Ένα άλλο μέτρο που επίσης θα μπορούσες να τους πάρεις πολλά λεφτά, και πάντα βέβαια και ΜΟΝΟ για το καλό του λαού καθώς λες, και της "πατρίδας σου"; βεβαίως…"ξέρεις εσύ για να μας σώσεις" και που σου έχει διαφύγει (ε, τι να πρωτοπρολάβεις κι εσύ ο έρμος τόσα που πέσαν στο κεφάλι σου) είναι η έφοδος στα κέντρα διασκέδασης, και από εκεί θα κάνεις γερή μπάζα εκεί να δεις πόσα θα τους αρπάξεις, (αλήθεια αυτό πως σου διέφυγε) με μια σωστή οργάνωση από ματατζήδες κομάντος , να μπουκάρουν τα βράδια και να αδειάζουν από τους θαμώνες των κέντρων τσέπες και τσάντες!
Τι είπες θα σε κατηγορήσουν για ληστεία ; Έλα μωρέ μη κολλάς στις λεπτομέρειες άλλωστε τα λεφτά πάνε για ιερό σκοπό για να σώσεις τη Ελλάδα, τους έλληνες έτσι δε λες; Γι αυτό και κανένας δε θα τολμήσει να σε αποκαλέσει κλέφτη. Επίσης ένα άλλο μέτρο Γιώργο που θα σου αποδώσει χρήμα, είναι ο έλεγχος φαγητού σε κάθε σπίτι. Θα κάνουν ντου ομάδες κομάντος ξέρεις εσύ μεγάλε, εν ανάγκη ζήτα και τη βοήθεια του συντρόφου σου Χρυσοχοϊδη, που είναι γάτα σ’αυτά, (ολόκληρη 17νοεμβρη τσάκωσε), να μπουκάρουν στα σπίτια μέσα, και σε όποιο σπίτι βλέπουν να τρώνε πολυτελή φαγητά π.χ. κρέας, θα τους κόβεις ένα άλφα ποσόν πρόστιμο γιατί αυτοί οι ξεδιάντροποι διάγουν βίο χλιδής, σε καιρό ανέχειας σε καιρό κατοχής ,που άλλοι δεν έχουν ούτε ψωμί για να φάνε. Ξέρεις Γιωργάρα τι λεφτά θα μαζέψεις? Όλοι οι Έλληνες έχουν τρελαθεί να τρώνε κάθε μέρα κρέας! Αν είναι ποτέ δυνατόν, και μετά κλαίγονται ότι δεν έχουν άλλα λεφτά για να σου δώσουν εσένα,στον Σωτήρα τους, εσένα που νοιάζεσαι ΜΟΝΟ γι αυτούς, για να τους σώσεις! Μα τι αχάριστοι που είναι τέλος πάντων αυτοί οι έλληνες! Χτύπα τους αλύπητα Τζέφρυ στους φόρους και μη φοβάσαι μεγάλε τίποτα. Και να είσαι σίγουρος πως στις εκλογές που ετοιμάζεις , πάλι εσένα θα τρέξουν να ψηφίσουν σύσσωμα οι έλληνες. Βάζω και στοίχημα αν θέλεις. Για να μη σου πω, πως ο Έλληνας γουστάρει πολύ Γιωργάρα και το μαστίγιο, μόνο έτσι θα καταφέρεις να του πάρεις και το τελευταίο του ευρώ… θα σου έλεγα να το δοκίμαζες κι αυτό, αλλά καταλαβαίνω ότι το βρίσκεις κάπως…. ακραίο αυτό το μέτρο. Καλά ας είναι, κάνε όμως όλα τα άλλα και θα με θυμηθείς στις εκλογές .

Ένας από τους 200 συμβούλους του Τζέφρυ.
Και καλά ξεμπερδέματα….μαζί με τη παρέα σου

Μαρίζα.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr