«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Αυγούστου 22

Protecting civilians…kavvathas
Πάει και ο Αδελφός Γκαντάφι. Δύο γίγαντες της ευρωπαϊκής πολιτικής, ο  Κάμερον και ο Σαρκοζί τον βομβάρδισαν σε βαθμό που, ο ωραίος ηγέτης να υποκύψει και να μην σκοτώνει τους …δικούς του πολίτες (την αποστολή ανέλαβε το Δίδυμο και ο τύπος που διακρίνεται στην φωτογραφία αριστερά).  Ως παλαιότερος ενθυμούμαι τις αγκαλιές και τις αγάπες με τον σπύζυγο της Κάρλα, τον δικό μας πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, τον μακαρίτη τον μπαμπά του, τον γελοτοποιό της διπλανής Ιταλίας και άλλους ηγέτες του “ελευθέρου κόσμου”. Τώρα λούφαξαν διότι, αν τολμήσουν να μιλήσουν μπορεί το ΝΑΤΟ να τους βομβαρδίσει, ανθρωπιστικά και για να προστατεύει τους πολίτες και να μη ξέρουν που να κρυφτούν.
Έχουμε και λέμε λοιπόν… Ανθρωπιστικοί πόλεμοι σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Πακιστάν ,Γάζα, Λιβύη και στη συνέχεια Κουρδιστάν, Τουρκία (μη σας φαίνεται απίθανο), Συρία, Ιράν ώστε, σε λίγα χρόνια να έχουμε μία ωραία ατμόσφαιρα. Που στέκει η Ελλάδα σε αυτή την ανθρωπιστική φρενίτιδα; Μα κοντά, δίπλα, μέσα. Διότι, αν τολμήσει ο Γοδεφρείγος, ο Κώστας, ο Ευάγγελος, ο  όποιος να πάει κόντρα θα ξεσπάσει επανάσταση στη …Θεσσαλονίκη και οι “μαχητές της ελευθερίας” θα επιτεθούν εναντίον του “καθεστώτος” στην Αθήνα και έτσι θα προστατεύσουν τον ελληνικό λαό από τον εαυτό του. Απλό και σύνομο όπως μόλις δήλωσε το Κάμερον…

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr