«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Αυγούστου 10

Συνταγματικό έλεγχο του ελλείμματος της Γαλλίας ζήτησε ο Σαρκοζί!

Αυτό ζήτησε ο Σαρκοζί κατά την διάρκεια της σημερινής έκτακτης σύσκεψης που είχε το πρωί με το οικονομικό του επιτελείο…

Ζήτησε διακομματική συμφωνία για συνταγματική μεταρρύθμιση ως προς τον έλεγχο του δημοσίου ελλείμματος, καθώς ο Γάλλος πρόεδρος, στην λιτή του ανακοίνωση, δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να πετύχει τους στόχους μείωσης του ελλείμματος, “όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στην οικονομική κατάσταση” της χώρας.

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Francois Baroin δήλωσε πως η κυβέρνηση θα εξετάσει νέα μέτρα για την μείωση του ελλείμματος.

Διευκρίνισε ότι ο ίδιος και η υπουργός Προϋπολογισμού Valerie Pecresse έλαβαν εντολή από τον πρόεδρο Sarkozy να παρουσιάσουν νέα μέτρα για την βελτίωση της δημοσιονομικής θέσης της Γαλλίας, τα οποία θα αποφασιστούν στο πλαίσιο του υπουργικού συμβουλίου στις 24 Αυγούστου και στην συνέχεια θα παρουσιαστούν στο κοινοβούλιο της χώρας.

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr