«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Αυγούστου 10

‘Εκτακτη σύσκεψη αυτή την ώρα στη Γαλλία υπό τον Σαρκοζί

Σε έκτακτη σύσκεψη του οικονομικού του επιτελείου βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Γαλλίας Nicolas Sarkozy.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της γαλλικής προεδρίας η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 10:00 ώρα Ελλάδος και σε αυτήν συμμετέχουν ο πρωθυπουργός Francois Fillon, ο υπουργός Εξωτερικών Alain Juppe, ο υπουργός Οικονομικών Francois Baroin, η υπουργός Προϋπολογισμού Valerie Precresse ο υπουργός Ευρωπαϊκών Σχέσεων Jean Leonetti αλλά και ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Γαλλίας Christian Noyer.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι πρόκειται για μία “συνάντηση εργασίας για την οικονομική και χρηματοοικονομική κατάσταση”.

Η Γαλλία δέχεται πιέσεις από τις αγορές εδώ και καιρό, με τις φήμες που θέλουν να υποβαθμίζεται το επόμενο χρονικό διάστημα η αξιολόγηση της χώρας να υποχωρούν το τελευταίο 24ωρο, μετά την ανακοίνωση της S&P ότι δεν βλέπει υποβάθμιση της Γαλλίας μέσα σε χρονικό ορίζοντα 2 ετών.

Αν χάσει και η Γαλλία την ανώτατη αξιολόγηση “ΑΑΑ” όπως η ΗΠΑ από την S&P, τότε η Ευρώπη θα βαδίσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.             πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr