«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιουλίου 7

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΒΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ.
You are a bitch girl!!! Aυτή η έκφραση συχνά πυκνά γινόταν αφορμή για πολλούς καυγάδες τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στον κοριτσόκοσμο.Ήταν η εποχή της Nitro κατάστασης, όπου έπρεπε κάθε νέος άνθρωπος να ακολουθήσει την μόδα με μοναδικό σκοπό να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλούς ανταγωνιστές.
. Ένα σύστημα αδίστακτο και κλειστό. Ένα σύστημα που ακολουθούσε την μόδα των image makers,και των τρελών οίκων μόδας όπως Prada, Molinari, Marc Jacobs, Gucci, Versace και φυσικά D&G.
Επειδή η μόδα έχει πολλά πρόσωπα και πολλές επιλογές , η μοναδικότητα και η προσωπικότητα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το στυλ του καθενός. Περιοδικά όπως The Face, Dazed&Confused, I-D, Ten, Another Magazine, Wallpaper άρχισαν να εναλλάσσουν στιλ και να φτιάχνουν μόδα. Δηλαδή νέα είδωλα.
Στη Ελλάδα το μήνυμα της νέας εποχής το πήραν lifestyle περιοδικά όπως το Nitro, Klik, esquire και πολλά άλλα.
Τα περιοδικά μόδας αυξάνονται και εμφανίζονται και οι πρώτες εκπομπές μόδας με καλεσμένους «ειδικούς παντογνώστες» .
Η μοναδικότητα καθώς και η προσωπικότητα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το στυλ του καθενός έλεγαν με καμάρι οι fashion trendsetters.
.Από τα μέσα της δεκαετίας του ΄90, τα πάντα άρχισαν να αλλάζουν στην Ελλάδα.Το χρήμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση έρρεε άφθονο και το καινούργιο τσάκιζε κάθε τι παλιό. Έπρεπε να γίνουν παντού αλλαγές. Η διαπλοκή της χώρας για να καταφέρει λοιπόν να αποπροσανατολίσει τον νέο κόσμο και όχι μόνο προώθησε ένα γενναίο project. Μέσα λοιπόν σε αυτή την μόδα ανδρώθηκε και το ΣΥΣΤΗΜΑ Ρουβά. Ένα πρόσωπο ανέμελο που ακόμα και χωρίς να μιλάει έπαιρνε διθυραμβικές κριτικές από τους πάντες , απλά και μόνο για αυτό που ήταν. ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA.
Το νέο πρότυπο λοιπόν ήταν αυτό που δεν ενοχλούσε, ένας μαλθακός τύπος με αστραφτερά δόντια, καλογυμνασμένο και φρεσκοξυρισμένο σώμα ,λίγο gay με χαρακτηριστικα θηλυπρέπειας, αρεστός κι αποδεκτός στις παρέες. Το αρσενικό λοιπόν που δεν θα ταυτίζεται πλέον με το παραδοσιακό αντρικό κι η έννοια του «άντρα κυνηγού» να έχει δώσει τη θέση της στην εικόνα του «άντρα - θύματος» .
Αυτό τον ρόλο κλήθηκε να παίξει και το σύστημα Ρουβά και φυσικά τα κατάφερε. Ένας apolitik ρόλος για την ελληνική κοινωνία ήταν ότι έπρεπε για τα σχέδια τους. Το φαινόμενο πήρε τεράστιες διαστάσεις σε χρόνο ρεκόρ. Τα κοριτσάκια πλέον έγιναν dives ακολουθώντας τις προσταγές της νέας μόδας και αναζητούσαν άγριο, πρόσκαιρο sex ,θυσιάζοντας ακόμα και την αθωότητα τους , ενώ τα αγοράκια έβαλαν στο πρόγραμμά τους καλούς τρόπους όπως επιζητούσε η νέα τάση της μόδας _ gay society.
Το μότο «Choose life» ήταν κράχτης.. Αρκετά γρήγορα την σκυτάλη πήραν και νέοι πολιτικοί, καθώς το σύστημα Ρουβά απλωνόταν παντού. Ένας νέος τρόπος ζωής στην Ελλάδα άρχιζε να παίρνει σάρκα και οστά. Τα σκάνδαλα των πολιτικών καλύπτονταν συνήθως από το lifestyle σύστημα Ρουβά που εξυπηρετούσε την διαπλοκή. Επιχειρηματίες πλάσαραν νέα μόδα: Τις φιλανθρωπίες!! Μαζί με έθνικ εκπροσώπους του μόντελινγκ μοίραζαν ψεύτικα χαμόγελα ανακούφισης που επιτέλους γινόντουσαν αποδεκτοί από τους «Βλάχους». Mία κοινωνία σε παροξυσμό. Το μακιγιάζ ήταν αυτοσκοπός και φυγή από την πραγματικότητα, ενώ οι κολωνακιώτικες ευγένειες έδιναν και έπαιρναν .Ο πνευματικός κόσμος της χώρας μεγαλουργεί με μια σαμπάνια στα χέρια. Ακόμα και το μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου πέρασε απαρατήρητο από την ελληνική κοινωνία ψηφίζοντας ξανά τα ίδια πρόσωπα που έφεραν την καταστροφή. Τα κοσμοπολίτικα parties σε ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικότερα στην Μύκονο, παρέα με ανθρώπους «μπατίρηδες» που ξέσκιζαν το σώμα της Ελλάδος ήταν επίδειξη πλουτισμού για όλους σχεδόν τους Έλληνες. Μια soft κοινωνία από χαμογελαστούς ανθρώπους ανεξαιρέτου οικονομικής επιφάνειας έχει πλέον δημιουργηθεί.Aκόμα και η ανεργία ήταν μόδα με την προϋπόθεση να πλασάρεις μόδα.
Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα του 2011 το ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΒΑ αρχίζει να τρίζει επικίνδυνα. Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται προδομένος και αγανακτισμένος ενώ τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή έγιναν εφιάλτες. Οι δρόμοι κλείσανε σχεδόν για όλους και το make- up, ξεθώριασε στα πρόσωπα που το υπηρετούσαν. Οι προβολείς από τα glamour parties χαμήλωσαν επικίνδυνα. Η ανηθικότητα και η πορνεία κυριαρχούν. Η μόνη λέξη που μπορεί να αντικατοπτρίσει την πραγματικότητα είναι ΟΝΕΙΔΟΣ!!
Σκέψεις και προβληματισμοί.
Ευχαριστώ.

Έγραψε ο    peri majestic    aka    Wolf

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια:

 1. αυτο ειναι το real κειμενο και η real photo

  το είδα στο zougkla.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αγανάκτηση και περισυλλογή έστω και τώρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. είναι μαλακία όμως να βάζεις διαφημήσεις και να έχεις δωρεά δημοσιογράφους

  η γνώμη μου είναι ότι τα μπλόγκς πρέπει να είναι καθαρά αλλιώς περνάνε σε άλλη κατηγορία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τι να σου ω φιλε/η θα δεις την οργη του ΘΕΟΥ που αθ ερθει στην Ελλαδα φετος θα γινει πολεμος με την ΤΟΥΡΚΙΑ
  αν πιστευεις ψαξε στο γιουτιουμπ εξορκισμος του θωδωρου
  κι θα δεις τι λενε οι δαιμονες,κατα παραχωρηση ΘΕΟΥ.επισης λενε οτι θα γινει σεισμος 9 ριχτερ κι η μυκονος τηνος κι καποια αλλα νησια του αιγαιου θα ισοπεδωθουν.Εγω χαιρομαι γιατι θα παρει ο ΘΕΟΣ εκδικηση γι ολα αυτα που γινονται στην ΕΛΛΑΔΑ πορνειες-μοιχειες-εκτρωσεις=φονοι ειμαι παιδι διαλυμενης οικογενειας εγω αν ου δοθει η ευκαιρια θα πολεμησω μαζι με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ.Κι θα αφησω μονο ανθρωπους απο τους Ελληνες που ειναι κοντα στον ΧΡΙΣΤΟ κι στην εκκλησια ζωντανους.
  Τη πιστη μου δεν την αλλαζω απο μικρος ειμαι κοντα στον ΧΡΙΣΤΟ τωρα ειμαι 22 χρονων αλλα θα τους κανονισω καλα οσους ειναι μακρια απο τον ΧΡΙΣΤΟ κι την εκκλησια κι διελυσαν την ΕΛΛΑΔΑ τον ορο οικογενεια τον εχουν εξαφανισει.οσοι ειναι κοντα στον ΧΡΙΣΤΟ θεωρουνται τρελοι ενας απο αυτους ειμαι κι εγω.Ημουν ειδικες δυναμεις στον ελληνικο στρατο τωρα θα παω με τους απεναντι σε λυπαμαι Ελλαδα αλλα ταυτοχρονα θελω να σε εκδικηθω γιατι πλεον δεν αξιζεις μια.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕΣ.ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΗΘΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ,ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΑΠΗ ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΕΙ,ΑΝΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΟΡ..Σ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ ΟΛΑ.ΠΕΙΝΑ ΚΙ ΧΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΟΡΙΩΝ ΚΙ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ,ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.
  ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ:ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΡΗΝΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. peri-thefutureishere.blogspot.com


  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΒΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr