«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιουνίου 24

Αποκαλύψεις του κ@λου …

"Στημένα" ή αποκαλύψεις του κ.....

Και ενώ η Ελλάδα πεινάει, τώρα βρήκαν να στριμώξουν τους γνωστούς άγνωστους που έστηναν παράγκες για να ζουν σε επαύλεις. Τυχαίο; Δε νομίζω… Μιας και όλη η Ελλάδα..
ήξερε ή υποψιαζόταν ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ για τη βρώμα και τη δυσωδία που αναδυόταν από το φρεσκοκομμένο χλοοτάπητα των γηπέδων…
Μιας και όλοι οι Έλληνες έχουν κατέβει ΤΩΡΑ στους δρόμους για να προασπίσουν κάποια ψίχουλα που τους απέμειναν από όσα, με αίμα και αγώνες, είχαν αποκτήσει εδώ και δεκαετίες. ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ… ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.
Επειδή λοιπόν η βρώμα έχει πολλά κεφάλια και πολλές αιτίες και επειδή ξαναλοιπόν το έργο το έχουμε ξαναδεί ας το ρίξουμε στην τρελή κι ας δούμε… άααααλλα στησίματα που και πιο ωραία είναι και δεν προσβάλλουν ούτε την αισθητική, αλλά κυρίως, ούτε τη λογική μας.
Άλλωστε πάντα το ποδόσφαιρο ήταν το… μεσοπρόθεσμο (την άλλη βδομάδα ψηφίζεται για όσους το ξέχασαν) όπιο του λαού…
πηγή

Μόνο ένα μικρό σχόλιο με μια αφιέρωση στο βολευτείο:

Όταν γράφτηκε το παρακάτω τραγούδι λίγο ακόμη και θα τον λέγαν ,(αν δεν τον είπαν δλδ.) ΓΡΑΦΙΚΟ. Να ΘΥΜΑΣΤΕ όμως κ. βολευτές ,αυτή τη φορά το ματς άρχισε στο δικό μας γήπεδο ,στο Σύνταγμα ,το Λευκό Πύργο ,στις πλατείες και τις “αλάνες” στις γειτονιές απ άκρου σ’ άκρο σε όλη τη χώρα…  ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΛΟΙΠΟΝ !!    giota1 1 year ago : Η Eλλαδα χρειαζεται και λιγο να ξεφυγει απ αυτο το μιζερο κλιμα για να μπορει να κρατησει με δυναμη οτι εχει Ναι Ο Λουκιανος ειχε τον λογο του που τ ο εγραψε και σαφως το μυνημα στο τελος του τραγουδιου κι οποιος γνωριζει τι φταιει για ολα αυτα ας μου εξηγησει μετα αφηνει την αιχμη να ψαχτουμε παραπερα απο τα ματς ……

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr