«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Ιουνίου 27

Το υπ’ αρ. 1 πρόβλημα της χώρας: «Η καρέκλα του Παπανδρέου»….

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα και το οποίο αφενός έχει μπλοκάρει όλες τις δημοκρατικές εξελίξεις και αφετέρου σπρώχνει τον ελληνικό λαό στο ξεπούλημα και στην εξαθλίωση είναι η καρέκλα του κ. Παπανδρέου. Δεν θέλει να την αποχωριστεί. Ενώ εν χορώ όλα τα κόμματα αλλά και ολόκληρος ο ελληνικός λαός, όπως προκύπτει πλέον από τις δημοσκοπήσεις, του λένε να προχωρήσει σε εκλογές, ώστε να ερωτηθεί ο ίδιος ο ελληνικός λαός και να πάρει τις αποφάσεις του, εντούτοις ο κ. Παπανδρέου δεν εγκαταλείπει την πρωθυπουργική καρέκλα. Προσπαθεί να μας πείσει ότι όλοι οι άλλοι έχουν άδικο και ο μόνος που έχει δίκιο είναι ο ίδιος.

Ο κ. Παπανδρέου, αν και εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα που του παρέχει το Σύνταγμα για πρωθυπουργική θητεία τετραετίας, εντούτοις γνωρίζει πολύ καλά ότι στην πραγματικότητα δεν έχει καμία λαϊκή νομιμοποίηση για να υπογράφει τα μνημόνια που υπογράφει και να υποθηκεύει το μέλλον…. του ελληνικού λαού για τα επόμενα εκατό χρόνια. Λογύδρια περί ευθύνης και ανάληψης του πολιτικού κόστους ακούγονται ως αστεία. Τι πιο απλό από να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός;; Γνωρίζει ότι ασκεί μια de facto εξουσία και ότι οι σκέψεις του για γιαλατζί δημοψηφίσματα προκειμένου να αποφύγει να αντιμετωπίσει ευθέως τη λαϊκή ετυμηγορία, μόνο θυμηδία προκαλούν και ειρωνικά σχόλια.

Όμως η πικρή αλήθεια είναι πως γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι αναλώσιμος ο ίδιος και ότι τυχόν παραίτησή του και διενέργεια εκλογών, θα τον απομακρύνει 100% από τον πρωθυπουργικό θώκο, γιατί κανείς δεν θα θέλει να συνεργαστεί μαζί του και φυσικά θα απομακρυνθεί οριστικά από την πολιτική ζωή της χώρας, εξαφανίζοντας μαζί του και την αιωνόβια δυναστεία των Παπανδρέου.

Ιδού το πραγματικό αδιέξοδο της χώρας.

Το ερώτημα είναι, αν θα υπάρξουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι θα αναλάβουν την ευθύνη να ξεμπλοκάρουν τις εξελίξεις;;

hassapis-peter

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr