«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Μαΐου 28

Σκέφτονται και νέα συνάντηση πολιτικών αρχηγών;

– Θα ΣΥΝ-ΕΝΕΣΟΥΜΕ στο τέλος !

Η συναίνεση δεν πέτυχε στην συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι διαπραγματεύσεις στο εσωτερικό της χώρας δεν σταμάτησαν καν.

Ο πρωθυπουργός φέρεται να είναι έτοιμος να ζητήσει και νεά συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να πετύχει την πολυπόθητη συναίνεση, καθώς το μήνυμα που έρχεται από τις Βρυξέλλες είναι: Βρείτε τα, τελειώνει ο χρόνος σας!

Η νέα συνάντηση φαίνεται ότι ξεκίνησε να προετοιμάζεται από την κυβέρνηση, λίγες μόνο ώρες μετά την αποτυχημένη προσπάθεια για συναίνεση.

Ωστόσο και η ΝΔ φαίνεται ότι γνωρίζει αυτή τη νέα πρόσκληση Παπανδρέου, γι’ αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς την Δευτέρα συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, προκειμένου να την ενημερώσει για το τι ειπώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να προσφέρει “γη και ύδωρ” στους πολιτικούς αρχηγούς για να επιτύχει τη συναίνεση! Αν δεν το κάνει τότε θα μιλάμε για μια ακόμα συνάντηση άνευ ουσίας, αφού θα συγκαλείται χωρίς να υπάρχει κάτι καινούργιο προς συζήτηση, όπως ακριβώς έγινε και χθες!

Όπως εκτιμάται, αν ο πρωθυπουργός επεξεργάζεται το ρίξει στο τραπέζι το χαρτί του ανασχηματισμού, τότε αυτή η κίνηση θα λάβει παράταση για μετά τη νέα συνάντηση (εφόσον φυσικά πραγματοποιηθεί).

Τα λόγια του Γ. Παπανδρέου κατά τη χθεσινή του ομιλία, επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω: είπε ότι υπάρχουν πολλά σημεία στα οποία μπορεί να επιτευχθεί συναίνεση, ενώ τόνισε ότι είναι ανοιχτός σε συνεργασίες με ανθρώπους που έχουν κοινούς στόχους.

Οι εξελίξεις φαίνεται να είναι ραγδαίες και μάλιστα σύντομα.

Το ΟΛΥΜΠΙΑ και το παρόν ιστολόγιο, όπως και κατά τη διάρκεια της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή, θα σας ενημερώνει άμεσα για το τι γίνεται εντός και εκτός των συνεδριάσεων.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr