«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Μαΐου 28

Η μεγάλη απάτη….

georgegame.pngΖουμε μέρες τραγικές στις οποίες σιγά σιγά αρχίζει να αποκαλύτεται η απάτη Παπανδρέου και της ομήγυρης του τόσο σε βάρος του Ελληνικού λαού αλλα πρωτίστως σε βάρος της ΕΕ και του ΔΝΤ.. Δείτε γεγονότα όπως θα σας τα περιγράφουμε και μη μου πείτε πάλι ότι πρόκειται για συγκυρίες ή συνομωσιολογίες.
Tο 2009 γίνονται οι πρώτες διαπραγματεύσεις με ΔΝΤ από τον ΓΑΠ (στην αρχή κρυφά και μετά φανερά). Μάλλον καθ’ υπόδειξη των διεθνών κερδοσκόπων τύπου Σόρος, οι οποίοι έβλεπαν τα χρήματα τους στην Ελλάδα να είναι επισφαλή και έπρεπε να τα…
πάρουν πίσω σε μετρητά.
Έτσι περνάει από τη βουλή το μνημόνιο Ι με πλειοψηφία 156 βουλευτών (λάθος πρώτο θα έπρεπε να ήταν σύμφωνα με το σύνταγμα 180). Ανατέθηκε δε μέσω της βουλής (πάλι αντισυνταγματικά) να υπογράφει οτιδήποτε-ακόμα και τροποποίηση- ο Παπακωνσταντίνου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν έρθει οποιαδήποτε κυβέρνηση μετά μπορεί να αποποιηθεί όλα αυτά σαν αντισυνταγματικά. Φυσικά τότε οι δανειστές μας θα τρέχουν απο τον παπακωνταντίνου να πάρουν τα λεφτά τους. Ετσι θα έχει μελοντικά το πράγμα… εκτός εάν…. βάλουνε όλον τον πολιτικό κόσμο να συναινέσει και να περάσει από τη βουλή το μνημόνιο ΙΙ με πλειοψηφία 180 βουλευτών (άρα συνταγματικό) και το οποίο φυσικά θα περιλαμβάνει καί όλες τις δεσμεύσεις του μνημονίου Ι. Καταλάβατε δηλ τί έγινε; είναι όλοι προδότες πουλημένοι Παπανδρέου, Καρατζαφέρης, Ντόρα. Όλοι οι υπόλοιποι ή τοχουν καταλάβει και δεν θέλου να μην χρεωθούν το πολιτικό κόστος ή δεν το πήραν πρέφα και φωνάζουν για πλάκα.
Πάντως αν δεν περάσει η συναίνεση άρα όχι μνημόνιο ΙΙ προβλέπω ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου να μην έχουν που να κρυφτούν σε όλο το σύμπαν. Το να φάς 110 δις δεν είναι και εύκολο πράγμα. Α ρε Γιώργο τι δάσκαλο είχες… τον Σόρος!!!
Ενας αγανακτισμένος πολίτης
http://antidimos.blogspot.com/2011/05/blog-post_530.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr