«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαΐου 26

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Γράφει ο  economikos  : Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε για την Παρασκευή στις 12:30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έπειτα από αίτημα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα υπάρχουν διαβουλεύσεις για να διασφαλιστεί η παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών…. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ >>: Το επίσημο φερέφωνο της κατοχικής κυβέρνησης η ….  ( ΝΕΤ ) , δεν ανέφερε ότι υπήρξε αίτημα του GAP για κάτι τέτοιο,ενώ αμέσως μετά από την άνω αναγγελία αναφέρθηκαν με ρεπορτάζ και εικόνες στην χθεσινή Πανελλήνια κινητοποίηση….  Μοιάζει με την κατασκευή επείγουσας ασφαλιστικής δικλείδας με διπλό σκοπό !!  Να εκτονώσει την συνεχώς ογκούμενη λαϊκή αγανάκτηση απ τη μία και να κουνήσει ταυτόχρονα τον “λαγό” των εκλογών στους πολιτικούς αρχηγούς.Χωρίς να τον αμολύσει. Κάποιος σε σχόλιο  ανέφερε ελπίδες  πως ο Κάρολος θα σταθεί στο ύψος του αξιώματός του.”Όνειρο θερινής νυκτός” του απαντώ εγώ.Τέτοιου είδους επικοινωνιακά τρύκ δεν περνάνε πιά..

Ο Παπούλιας  εζυγίσθει , εμετρήθει και βρέθηκε ανεπαρκής.  Δικαιολογία “ψαλιδισμένων” αρμοδιοτήτων δεν στέκει… Ας μην δεχόταν το χρίσμα εξ αρχής. Αλλά είναι δεμένος με το άρμα του GAP….     

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr