«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαΐου 26

Έτσι απαντούν τα παλικάρια στους επίορκους: κάθε αγοραπωλησία που θα διαπραχθεί θα ακυρωθεί μόλις απαλλαγούμε από τους μεσίτες! 10′ στον Βασίλη Οικονόμου!

Η απάντηση αυτή του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, διά στόματος Βασίλη Οικονόμου, θα μεταφραστεί και θα σταλεί προς πάσα κατεύθυνση για να πάρουν το μήνυμα τα κοράκια των αγορών και οι τοκογλύφοι. ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ.

«Με ταχύτητα, χωρίς καμία οικονομοτεχνική μελέτη, χωρίς καμία διαβούλευση, πριν καν να περάσει με την κομματική πειθαρχεία το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα εκποίησης του εθνικού πλούτου, η κυβέρνηση αποφάσισε να ξεπουλήσει ως μια ενότητα τα τέσσερα λιμάνια της Αττικής: τον Πειραιά, την Ελευσίνα, το Λαύριο και την Ραφήνα. Ο Πρωθυπουργός, έχοντας την εντύπωση ότι τα πάντα ανήκουν στην προσωπική του περιουσία αποφασίζει και διατάζει να παραδοθούν τα λιμάνια μας σε όποιον ξένο «επενδυτή» μπορεί να διαθέσει τα ψίχουλα που θα ζητήσουν. Το μεσιτικό γραφείο όμως που διαχειρίζονται δεν έχει αποκτήσει δικαιώματα πάνω στην περιουσία του ελληνικού λαού. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε επίδοξο αγοραστή ότι τα λιμάνια μας δεν πωλούνται και κάθε αγοραπωλησία που θα διαπραχθεί θα ακυρωθεί μόλις απαλλαγούμε από τους μεσίτες και αποκτήσουμε μια νέα κυβέρνηση που θα σέβεται τα λαϊκά – εθνικά δικαιώματα. Ζητούμε να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός πόσο μας έχει κοστίσει μέχρι σήμερα η κατασκευή και η διατήρηση των λιμανιών του Πειραιά, της Ελευσίνας, του Λαυρίου και της Ραφήνας με όλες τις επεκτάσεις και τις εργασίες συντήρησης και επισκευής τους. Εμείς εκτιμούμε ότι για όλα αυτά ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει τεράστια ποσά, ενώ και τα τέσσερα λιμάνια φέρνουν κάθε χρόνο σημαντικά έσοδα στους Δήμους και στο ελληνικό κράτος ώστε να δοθούν με αυτόν τον συνοπτικό και αεριτζίδικο τρόπο από την κυβέρνηση. Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών θα είναι παρόν στην ανατροπή αυτής της πολιτικής!»

Αξίζει να σημειωθεί και η απάντηση του βουλευτή στην Δαμανάκη (ΕΤ3):

Αναφερόμενος στα όσα είπε η Επίτροπος της ΕΕ Μαρία Δαμανάκη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, δήλωσε ότι πρόκειται για: «Ψευτοαριστερά – Ψευτοδιλήμματα των τραγικών απολογητών της πολιτικής ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου. Ο λαός στο Σύνταγμα και στις μεγαλύτερες πλατείες της χώρας έστειλε εκκωφαντικό μήνυμα απόρριψης αυτών των πολιτικών».

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr