«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαΐου 26

Πέφτει η κυβέρνηση; Έρχεται το ...γρόσι;

Το Σάββατο θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις; Θα πάρει την ΑΕΚ ο Τίγρης επιτέλους;

Αυτά τα ερωτήματα μου ήρθαν στο μυαλό όταν διάβασα τη σύγκληση των πολιτικών αρχηγών για αύριο!

Και μη μου πείτε καμιά ανοησία, από αυτές που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες για ...δραχμή! Δεν θα τ αντέξω άλλο! Και μη μου πείτε ότι ο Τσίπρας έχει άδικο γι αυτά που λέει για την γυρολόγο της πολιτικής μας μεταπολιτευτικής ζωής, Μαρία Δαμανάκη; Θα αρχίσω να βλέπω με συμπάθεια το δράμα του Παπακωνσταντίνου! Είπα Παπακωνσταντίνου και θυμήθηκα τα ...Επτάνησα! Αλήθεια υπουργέ μου, πόσο να πιάσουν αν τα βγάλεις στο σφυρί στους Ιταλούς; Τι λες ; Σήκωσε το τηλέφωνο και πάρε τον Μπερλουσκόνι για έναν...εσπρέσο! Εδώ ο Μπουτάρης μας φέρνει τον εφέντη Νταβούτγλου στη Θεσσαλονίκη! Δε του φτάνουν οι ...εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη, θέλει να μας τις ...αντιγράψει κι εδώ! Λέτε να μας ανακοινώσει ο Νταβούτογλου το νέο μας νόμισμα; Το γρόσι;

Αχ θα τρελαθώ η γυναίκα με τόσα που διαβάζω και ακούω στις τηλεοράσεις!

Ούτε ένα τεκνό δεν με αφήνουν να γευτώ η καημένη!

Έλεος πια!

Καλοκαίριασε αν δεν το καταλάβατε....

crouella

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr