«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαΐου 11

Αρνούμαι να απογραφώ

Με συγχωρείτε, θα αλλάξω θέμα, αλλά έχω πάρει ανάποδες.

Δηλαδή τι κάνουν;  Μελέτη αγοράς για μπιντέ και καυστήρες;   Πρώτον εγώ θα την κάνω και να πάνε να απαυτωθούνε.  Είμαι της σχολής που δεν μιλάει σε αγνώστους και σε ξένους και υπαλλήλους Υπουργείων.  Δεύτερον εγώ δεν έχω κουζίνα. Είχα μία, αλλά έχω κάτι καναρίνια από το χωριό εκεί. Για καμπινέ έχω μία τρύπα, όπως στους μεσαιωνικούς πύργους και πάνε όλα στην τάφρο. Πουφ... σπλάτς.

Το ρεύμα το έκοψα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όρνια που αλέθουν οι σβούροι.  Το νερό μου το έκοψαν γιατί δεν πληρώνω. ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ που μπορούν αν βρουν στην πολεοδομία. Είμαι ένας archaeopteryx σκέτος, ένας archaeopteryx horribillis και ένας archaeopteryx vulgaris.  Υπάρχει και ο green fraud αλλά αυτός είναι παράνομος αλλοδαπός και δεν εμφανίζεται.

Να πάνε να μαμηθούν.  Είμαι κατά των απογραφών. Είναι σαν το κακό ματι. Φέρνουν γρουσουζιά. Σαν να σε μετράνε για φέρετρο. Φτου φτου φτου.

Συμπλήρωσα ένα κομματάκι για το καλό παράδειγμα. Όλη η φόρμα στο http://www.scribd.com/doc/55111096/entupo-apografis-1

από archaeopteryx

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr