«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαΐου 11

ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ επαναφέρουν την πραγματική έννοια της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Ψήφισαν εκτός κομματικής γραμμής την σκανδαλώδη διάταξη για την ενίσχυση των τραπεζών πράττοντας το αυτονόητο. Για ποιόν λόγο να ενισχύονται οι τράπεζες όταν ούτε Ευρώ δεν περνά στην πραγματική οικονομία;

Για να ενισχύουν αντίστοιχα κολοσσούς των ΜΜ”Ε” με επισφάλειες εκατομμυρίων την ίδια στιγμή που υγιείς μικρομεσαίες επιχειρήσεις καταστρέφονται από την αυθαίρετη μείωση “πλαφόν” και την παντελή έλλειψη χρηματοδότησης σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες;

Ποιές; Οι τράπεζες που έστω και αν είχες την εξυπνότερη ιδέα του πλανήτη για να σε χρηματοδοτήσουν ζητούσαν προσημείωση στο σπίτι της γιαγιάς σου; Η στάση αυτή των δύο βουλευτών είναι ο μονόδρομος για την εξυγίανση της δημοκρατίας.

Οι στιγμές είναι τέτοιες που εάν συνεχιστεί η υποταγή σε κομματικούς μηχανισμούς, απλώς θα καταρρεύσει η ίδια η δημοκρατία.

Η είδηση:

Εκτός κομματικής «γραμμής» κινήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής καταψηφίζοντας στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε στην Βουλή την ρύθμιση για την παροχή εγγυήσεων ύψους 30 δισ. ευρώ προς τις τράπεζες. Ωστόσο, όπως σχολίαζαν από το ΠΑΣΟΚ «δεν υπάρχει θέμα διαγραφής» του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος.

Ο ίδιος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους σχολίασε: «Εγώ είμαι σταθερός στην θέση μου. Θέλω να ξέρω πού θα πάνε αυτά τα χρήματα και αν θα πάνε στην πραγματική οικονομία. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ψήφισα αυτό που πιστεύω».
Την κομματική «γραμμή» παρέβη και ο βουλευτής της ΝΔ κ. Π.Καμμένος, καθώς καταψήφισε και εκείνος την επίμαχη ρύθμιση, παρότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στήριξε την εγγυοδοσία των τραπεζών.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η ΝΔ καταψήφισε το άρθρο σύμφωνα με το οποίο μεταφέρεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η αρμοδιότητα διαχείρισης των αποθεματικών του κράτους στον ΟΔΔΗΧ.

Πάνος Καμμένος είπε

Μαΐου 11, 2011 στο 4:26 μμ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η -ΣΩΤΗΡΙΑ-ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΔΑΦΟΣ.
ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ.
ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΟ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ….
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΕΜΜΙΣΘΟ BROKER ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΧΗ.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ.
ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ. ΟΠΩΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ 3 ΡΑΙΧ ΣΤΟΝ 2ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ “ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ”

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr