«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαΐου 11

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ…

http://www.dentnews.net/wp-content/uploads/2010/07/wow-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7.jpgΥΠΟΨΙΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ…

Τι  σκοπιμότητα  έχει να ξέρει το κράτος αν έχουμε ντουζιέρα ή μπανιέρα;

Τι σκοπιμότητα έχουν οι ερωτήσεις για το αν έχουμε διπλά ή μονά τζάμια;

Τι σκοπιμότητα έχουν οι ερωτήσεις  πόσα μέτρα είναι η κουζίνα μας;  Είναι αυτό  απογραφή πληθυσμού;

Τι σκοπιμότητα έχει η ερώτηση αν  η τουαλέτα είναι μέσα ή έξω απ’ το σπίτι ;  το κράτος έχει φεγκσουικές ευαισθησίες;

Απογραφές έχουν γίνει και άλλοτε.

Ποτέ όμως με τόση επιμονή σε τόσες λεπτομέρειες επί των περιουσιακών στοιχείων, που ούτως ή αλλιώς είναι γνωστά μέσω Ε9.

Γιατί ρωτάνε για την μόνωση των τοίχων όταν αυξάνουν το τιμολόγιο των χαμηλοκαταναλωτών της ΔΕΗ;

Γιατί θέλουν να ξέρουν αν ο χώρος του σπιτιού χρησιμοποιείται και ως επαγγελματικός;  Είναι στοιχείο απογραφής πληθυσμού ή τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης μαζί με την μπανιέρα  και την κουζίνα, άρα έξτρα φορολογητέο;

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού που ορίζει τη δημοκρατία με τη δήλωση «οι πολιτικοί δεν είναι για να σέρνονται πίσω από τις πλειοψηφίες» , συνεπέστατη στις μεθόδους της,  ζητά  την άνευ όρων και εξηγήσεων  συνεργασία των πολιτών σε μια «ανακρισούλα» για κάθε λεπτομέρεια της ζωής τους,  απειλώντας και εκβιάζοντας!

Οι απειλές κι οι εκβιασμοί είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίον η κυβέρνηση συνδιαλέγεται με τους πολίτες.

Απαιτεί- Απειλεί- Εκβιάζει.

Αυτό είναι το τρίπτυχο του κοινωνικού διαλόγου.  Απαίτηση – Απειλές – Εκβιασμός.

Θα κάνετε αυτό, είναι υποχρεωτικό,  αν δεν το κάνετε  θα τιμωρηθείτε θα πληρώσετε πρόστιμο.

Θυμάστε το σύνθημα «Πρώτα ο πολίτης» ; η συνέχεια είναι «θα τρομοκρατηθεί, θα απειληθεί, θα εξαθλιωθεί θα λεηλατηθεί».

Τι υπάρχει, που να εξασφαλίζει τον Έλληνα πολίτη, όταν έχει αποδειχθεί δια στόματος Strauss Kahn  ότι ο πρωθυπουργός της χώρας  μεθόδευε επί μήνες, πριν ακόμα τις εκλογές, την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας και την έλευση της τοκογλυφικής κατοχής του ΔΝΤ;

Ποια αξιοπιστία έχει μια κυβέρνηση που διέψευδε  ότι υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτό που είχε ήδη  υπογράψει;

Ποια κρατική υπηρεσία που αναφέρεται σε έναν τέτοιον πρωθυπουργό και σε μια τέτοια, το λιγότερο αναξιόπιστη, κυβέρνηση, διασφαλίζει οποιοδήποτε απόρρητο για τους Έλληνες πολίτες;

Πούλησε την Ελλάδα και προτίθεται να εκποιήσει για πενταροδεκάρες τα αμύθητα πλούτη της χώρας . Τι  λέτε ότι θα κάνει με τις πληροφορίες για την ζωή μας και το σπίτι μας;

Η απογραφή είναι μια λεπτομερής καταγραφή του πού βρίσκονται τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων και μετά ο Θεός ξέρει σε ποιους θα τα δώσουν. Εκποιήστε το εξοχικό σας για να πληρώσετε το χρέος που σας δημιούργησαν οι μίζες τους και οι προεκλογικές, μετεκλογικές, διακομματικές   χορηγίες  που δέχονταν απ’ τη siemens.

Σε λίγο καιρό θα ακούμε ότι οι στατιστικές λένε ότι οι Έλληνες έχουν περιουσιακά στοιχεία περισσότερα από άλλους Ευρωπαίους όμως ζητάνε δάνεια. Να εκποιήσουν τα προσωπικά περιουσιακά τους στοιχεία.

Ή θα έρχεται μια απανταχούσα από κάποια ανεκδιήγητη υπηρεσία πρασίνων λαμογίων που θα λέει: «Κύριε τάδε να αλλάξετε τα κουφώματά σας γιατί το σπίτι σας  ξοδεύει πολλή ενέργεια. Σας δίνουμε τόσο διάστημα και μετά θα στείλουμε τον μπόγια της υπηρεσίας μας να ελέγξει. Αν δεν το κάνετε θα τιμωρηθείτε με πρόστιμο».

«Μα δεν έχω λεφτά»  θα λέει ο κύριος τάδε. «Να πάρετε δάνειο» θα προτείνει η πράσινη υπηρεσία λαμογίων.  Θα παίρνει ο «πρώτα ο πολίτης» το δάνειο για να κάνει το κούφωμα τρέντυ  και αν δεν έχει να το αποπληρώσει θα του παίρνει η τραπεζούλα το σπίτι και θα το βάζει σε πλειστηριασμό.

(Θέλετε να μιλήσουμε και για τα κυκλωματάκια των πλειστηριασμών;  ποιοι να ανακατεύονται άραγε;)

  Σοφία

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr