«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαΐου 26

Πάμε πλατεία !! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 6 μμ.

Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα: Νέο ραντεβού στις 6μμ.

Το "πάμε πλατεία" έγινε ξανά σύνθημα. Οι "Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα", έδωσαν χθες δυναμικό παρόν στο κέντρο της Αθήνας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα στις 6 το απόγευμα.
Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι δεν αποχώρησαν στιγμή από την πλατεία Συντάγματος, αφότου ξεκίνησε η διαδήλωση, και προτίμησαν να διανυκτέρευσαν εκεί, ώστε να παραμείνουν και σήμερα όλη τη μέρα στο σημείο.
Οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας είναι ανοιχτοί.
«Χθες που κοιμόμασταν μαζευτήκαμε 40.000!!! Σήμερα που ξυπνήσαμε πόσοι θα είμαστε??», γράφουν οι δημιουργοί της σελίδας "Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" στο Facebook.
Οι διαχειριστές της σελίδας αναφέρουν ότι η αρχική ιδέα όλου αυτού ανήκε σε έναν 18χρονο και από εκεί και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους.
«Άνθρωποι όλων των ηλικιών, άνθρωποι διαφορετικών απόψεων και άνθρωποι που ίσως για πρώτη φορά στη ζωή τους βρίσκονταν σε διαμαρτυρία ήταν εκεί. Ένωσαν τη φωνή τους με όλους μας και δείξαμε τελικά ότι μπορεί να γίνει διαμαρτυρία χωρίς παρατράγουδα, δείξαμε ότι μπορούμε να βρούμε την κοινή συνισταμένη για να υπερκεράσουμε τα όποια προβλήματα και ενωμένοι να αναζητήσουμε κοινούς στόχους» σημειώνουν.
Επίσης, οι άνθρωποι της σελίδας, γράφουν πως γίνεται μια προσπάθεια για ένα πανευρωπαϊκό ραντεβού.
Μηνύµατα συµπαράστασης προς τους διαδηλωτές έστειλαν πολίτες από κάθε γωνιά της χώρας αλλά και οµογενείς, οι οποίοι παρακολουθούσαν από το Διαδίκτυο την ογκώδη ειρηνική διαδήλωση κατά των μέτρων λιτότητας στο Σύνταγµα.

(Πηγή φωτογραφίας: eurokinissi)

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr