«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 3

Έδιωξαν τον Μητσοτάκη απ΄την κηδεία των αστυνομικών

Αντιγράφουμε απ το taxalia : Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να ενθουσιάζεστε αδέρφια. Με τις γιούχες και με τις άσκοπες διαμαρτυρίες δουλειά δεν γίνεται. Μην παραμυθιάζεστε! Και στο δρόμο να βγούμε με τα τσεκούρια, και φωτιές να βάζουμε κι όποιον πολιτικό να βρούμε μπροστά μας να φτύνουμε, η ζωή μας δεν θα γίνει καλύτερη. Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε ενώ τα λαμόγια, θα την κοπανήσουν για το σπιτάκι τους στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. Εσείς θα δέρνεστε, μεταξύ σας. Μην τσιμπάτε σε κάθε έναν που σας ξεσηκώνει. Κάντε την οργή σας δημιουργία, όχι καταστροφή. Εσείς θα τις πληρώσετε και πάλι τις καταστροφές, δεν θα την πληρώσει ούτε ο Παπανδρέου, ούτε ο Καραμανλής, ούτε ο Σημίτης.
Και μετά την ...μικρή εισαγωγή που οφείλει να κάνει ο blogger, (αυτός είναι ο ρόλος του ενώ ο Makis είπε : “Ο μπλογκερ να τους προσφερει λουλουδια, αν θελει. Εμεις οι υπολοιποι θα συνεχισουμε να τους φτυνουμε και να τους βριζουμε.”), ας δούμε την είδηση από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (που την έχει αποκλειστικά και ως γνωστόν δεν χωνεύει το Μητσοτακέικο - μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος επενδυτής φυσικά)

Κακήν κακώς εκδιώχθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για ..
τον 23χρονο αστυνομικό Γιάννη Ευαγγελινέλη.
Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον έμπιστο σωματοφύλακά του Μανούσο, ήταν το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που αποφάσισε να πάει στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού.
Όταν όμως οι συγγενείς του Ευαγγελινέλη αντιλήφθηκαν την παρουσία του επιτίμου προέδρου της ΝΔ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους. Σήκω φύγε, ντροπή σου, τι ήρθες να κάνεις- να μαζέψεις ψήφους, ήταν μερικά μόνο από τα λόγια οργής που εκστόμισαν οι απλοί άνθρωποι που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια Ευαγγελινέλη απευθυνόμενοι στον κ. Μητσοτάκη.
Ήταν λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης. Η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών που συνόδευαν το δολοφονημένο μοτοσυκλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν τόσο μεγάλη, που ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ αναγκάστηκε να φύγει από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου συνοδευόμενος από τον πιστό του συνεργάτη Μανούσο.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr