«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 3

Και πάλι η Σούδα… Από εδώ που δολοφονούν βρίζοντας ξένοι φαντάροι…

Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

www.pamet.gr,

Σούδα: Για μια ακόμη φορά η θλιβερή εικόνα ενός προτεκτοράτου που «στήνεται» για να πράξουν στις πλάτες του μαζικές δολοφονίες, τα ΝΑΤΟικά καθάρματα.

Καταπλέουν αεροπλανοφόρα, καταφθάνουν οι US Marines, οργανώνεται η πολεμική μηχανή του φασιστικού administration για να «σώσουν» τον λαό της Λιβύης, από τον Συνταγματάρχη Καντάφι. Και όλα αυτά στην πλάτη της Ελλάδας, μιας χώρας και ενός λαού, που έδωσαν πολύ αίμα για την λευτεριά και την αξιοπρέπειά, τόσο τη δική τους, όσο και του πανανθρώπινου πολιτισμού.

Ξεπροβάλλει για μια ακόμη φορά, η αποκρουστική εικόνα ενός «σοσιαλισμού» τύπου Σημίτη (βομβαρδίζουμε τη Γιουγκοσλαβία μέσω του Ακτίου παρέα με τον Φίσερ, τον Μπλέρ και τα λοιπά σοσιαλφασιστικά παράσιτα της Ευρώπης) και τύπου «Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς όπως ο ΓΑΠ, όπου η Σούδα ξαναχρησιμοποιείται όπως έγινε με την εγκληματική εισβολή στο Ιράκ, ως βάση για την καταλήστευση των πετρελαίων της Λιβύης.

Αμήχανη και πανικόβλητη από τα πολλαπλά προβλήματα της η ελληνική κοινωνία, παρακολουθεί παγωμένη την μετατροπή του σπιτιού της, της Ελλάδας μας, σε βάση μισθοφόρων μαφιόζων, που θα ξαναδολοφονήσουν λαούς. Τρίβουν τα χέρια τους οι μεταπράτες και οι μεγαλομπακάληδες, περιμένοντας σαν πεινασμένα σκυλιά να αρπάξουν τα κόκκαλα που θα τους πετάξουν από το νέο αιματηρό φαγοπότι, τα υπερατλαντικά αφεντικά τους. Και μόνο ελάχιστες φωνές, όπως του έντιμου δημοσιογράφου Δελαστίκ, που ορθώνονται για να μας θυμίσουν πως πρέπει επιτέλους να ξαναρχίσουμε να ντρεπόμαστε για αυτά που γίνονται για μας, χωρίς εμάς.

Και από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, η μικρή αλλά θαρραλέα φωνή του Πατριωτικού Μετώπου που σταθερά, με παρρησία και αποφασιστικότητα επαναλαμβάνει: Να φύγουμε από το Στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, να επαναδιαπραγματευθούμε την συμμετοχή μας σε αυτό, να αναζητήσουμε στον Βορρά άλλες συμμαχίες, φυσικές και ιστορικές, πιο συμφέρουσες για την χώρα και τον λαό μας. Γιατί όσο δεν το κάνουμε αυτό, οι νεκροί της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, η προδοσία του Κουρδικού λαού και του ηγέτη τους Οτζαλάν, και τώρα η προγραμματιζόμενη δολοφονία του λαού της Λιβύης, θα στοιχειώνουν την ιστορία μας και το αίμα των λαών, θα πέφτει στα κεφάλια των παιδιών μας και των γενεών που έρχονται.

Για κάθε Λίβυο που θα δολοφονείτε από τους μισθοφόρους μαφιόζους που στόχεψαν τώρα τα πετρέλαια του Καντάφι, είμαστε υπεύθυνοι και υπόλογοι, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. Και αυτό αν μη τι άλλο, είναι τουλάχιστον «συναυτουργία και ηθική αυτουργία, στο προαναγγελθέν έγκλημα, κατά του δύστυχου λαού της Λιβύης».

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr