«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 3

Ουγκο Τσάβες: “Η Εισβολή στην Λιβυή θα προκαλέσει την Παγκόσμια … Καταστροφή”

«…Τις Η.Π.Α. Τις Ενδιαφέρει Μόνο Το Λιβυκό Πετρέλαιο», Ουγκο Τσάβες.

«…Το Ιράν προσπαθεί να επηρεάσει την έκβαση των εξεγέρσεων», Χιλ. Κλίντον

Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας πρότεινε μια διεθνή ειρηνευτική αποστολή στη Λιβύη στην οποία θα συμμετέχουν πολλές φίλες χώρες που θα αναλάβουν ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στο Λίβυο ηγέτη και τους εξεγερθέντες και καταδίκασε κάθε στρατιωτική επέμβαση, η οποία θα ήταν «καταστροφή».


«Δεν είναι καλύτερο, αντί να στείλουμε στόλο και αεροπλάνα να στείλουμε μια αποστολή καλής θέλησης για να βοηθήσουμε ώστε τα αδέλφια μας να μη σκοτώνονται μεταξύ τους;», δήλωσε ο Τσάβες.

«Οι ΗΠΑ έχουν ήδη δηλώσει έτοιμες να εισβάλουν στη Λιβύη. Και σχεδόν όλες…οι χώρες της Ευρώπης έχουν καταδικάσει τη Λιβύη. Τί θέλουν; Το λιβυκό πετρέλαιο», τόνισε.

Ο Τσάβες υπογράμμισε τέλος ότι υποστηρίζει την κυβέρνηση της Λιβύης και την ανεξαρτησία της χώρας αυτής. «Θέλουμε ειρήνη για τη Λιβύη και πρέπει να αντιταχθούμε αποφασιστικά σε κάθε επιθυμία για επέμβαση», τόνισε.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα, ο Καντάφι συμφώνησε με το σχέδιο αυτό, το οποίο προβλέπει την αποστολή στη Λιβύη επιτροπής από τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή προκειμένου να βρεθεί μια διαπραγματεύσιμη λύση στην κρίση.

Επικαλούμενη ανώτερες κυβερνητικές πηγές, η ανταποκρίτρια του Αλ Τζαζίρα στο Καράκας Ντίμα Χατίμπ ανέφερε στο Twitter της ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα, ο οποίος επίσης συμφώνησε με το σχέδιο αυτό.

Αραβικός Σύνδεσμος: «Υπό εξέταση το σχέδιο Τσάβες»

Ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα δήλωσε σήμερα ότι είναι «υπό εξέταση» το ειρηνευτικό σχέδιο που πρότεινε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες για τον τερματισμό της κρίσης στη Λιβύη.

Το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα μετέδωσε σήμερα ότι ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι και ο Μούσα συμφώνησαν με το σχέδιο του Τσάβες να σταλούν αντιπρόσωποι πολλών χωρών στη Λιβύη.

«Όχι», ήταν η απάντηση του Μούσα στην ερώτηση εάν συμφώνησε με το σχέδιο του Τσάβες.

«Ενημερωθήκαμε για το σχέδιο του Τσάβες, αλλά αυτό είναι ακόμα υπό εξέταση. Είχαμε διαβουλεύσεις με πολλούς ηγέτες χθες», δήλωσε ο Μούσα τηλεφωνικώς σήμερα στο Reuters χωρίς να διευκρινίσει πότε θα ληφθεί απόφαση για το σχέδιο αυτό.

Την ανάγκη ζώνης απαγόρευσης πτήσεων επεσήμανε Λίβυος διπλωμάτης

Την άποψη ότι τα Ηνωμένα Έθνη, θα πρέπει να προστρέξουν σε πιθανό αίτημα, που θα κατατεθεί από ένα προσωρινό Εθνικό Συμβούλιο, που θα σχηματιστεί από τους αντικαθεστωτικούς και το οποίο θα ζητά από τον ΟΗΕ, να επιβάλει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Λιβύη, κατέθεσε στο δίκτυο αλ Τζαζίρα, Λίβυος διπλωμάτης.

Ο αναπληρωτής Πρέσβης της Λιβύης στον ΟΗΕ, Ιμπραίμ Νταμπασί, από τους πρώτους Λίβυους αξιωματούχους και διπλωμάτες, που εντάχθηκαν στο μέτωπο των αντικαθεστωτικών και εγκατέλειψαν το Μουαμάρ Καντάφι, δήλωσε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεσμεύονται «να πειστούν» για την αναγκαιότητα λήψης ενός τέτοιου μέτρου αν αυτό ζητηθεί από το συμβούλιο των εξεγερμάνων πολιτών.

«Αυτό που χρειάζεται στην παρούσα στιγμή, είναι η συγκεκριμένη απόφαση να παρθεί επισήμως και επειδή αυτό μας έχει ήδη κοινοποιηθεί, εμείς εδώ στη Νέα Υόρκη συντάσσουμε την αίτηση, που θα κατατεθεί στον ΟΗΕ», είπε στο κανάλι αλ Τζαζίρα, ο Λίβυος διπλωμάτης.

Χιλ. Κλίντον: Το Ιράν προσπαθεί να επηρεάσει την έκβαση των εξεγέρσεων

Το Ιράν επιδιώκει να επικοινωνήσει με τις αραβικές αντιπολιτεύσεις προκειμένου να επηρεάσει την έκβαση των γεγονότων, δήλωσε σήμερα η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, αναφερόμενη στην κατάσταση στην Αίγυπτο, στο Μπαχρέιν και στην Υεμένη.

«Αν και το Ιράν δεν έχει σχέσεις με την αντιπολίτευση και σε ορισμένες περιπτώσεις έχει άσχημες σχέσεις με τους σουνίτες, με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και με άλλα κινήματα που δεν το ευνοούν, κάνει ότι μπορεί για να επηρεάσει την έκβαση των γεγονότων» ανέφερε η Χίλαρι Κλίντον.

Σύμφωνα με την Αμερικανίδα υπουργό, το Ιράν θα χρησιμοποιήσει την Χεζμπολάχ, τον «μεσολαβητή» του στον Λίβανο για να επικοινωνεί με το παλαιστινιακό κίνημα της Χαμάς «που με τη σειρά της επικοινωνεί με τους ομολόγους της στην Αίγυπτο».

«Ξέρουμε ότι επικοινωνούν με την αντιπολίτευση στο Μπαχρέιν. Ξέρουμε ότι οι Ιρανοί έχουν σχέση με τα κινήματα της αντιπολίτευσης στην Υεμένη. Είτε απευθείας, είτε μέσω τρίτων προσώπων, επιδιώκουν συνεχώς να επηρεάζουν τα γεγονότα, έχουν μία πολύ ενεργή εξωτερική πολιτική» πρόσθεσε η κ. Κλίντον.
By Amynias.blogspot.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr