«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Μαρτίου 5

Καθαρά Δευτέρα με παγωνιά και χιόνια

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της Δευτέρας με κύρια χαρακτηριστικά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές αρχικά της βόρειας χώρας και μέχρι το βράδυ και της κεντρικής.
Θα χιονίσει ακόμα και στα νησιά.
Το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη οι χιονοπτώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Οι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα ισχυροί και θα φτάσουν στο Αιγαίο και τα 10 μποφόρ.
Σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από το πρωί της Κυριακής θα αυξηθεί η ένταση των ανέμων στην κοιλάδα του Αξιού και στις γύρω περιοχές που επηρεάζονται από το βαρδάρη και θα υπάρξει εκδήλωση ασθενών βροχοπτώσεων στα δυτικά αυτής της περιοχής και χιονοπτώσεις άνω των 1200μ.
Ανατολικά αυτής και μέχρι και τον Έβρο από το μεσημέρι σταδιακή επιδείνωση με αρχικά βροχοπτώσεις και σταδιακά με χιονοπτώσεις.
Μετά το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας σταδιακά θα σταματήσει ο βαρδάρης και οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν σε όλες τις περιοχές.
Στην Θράκη (και στη Σαμοθράκη) θα έχουμε χιονοπτώσεις και ΒΑ ισχυρούς ανέμους ταυτόχρονα, ενώ αντίστοιχα φαινόμενα με Ανατολικούς ισχυρούς ανέμους θα έχουμε και στη στη Θάσο.
Ύφεση θα παρουσιάσουν τα καιρικά φαινόμενα από Τρίτη το πρωί από Ανατολικά προς Δυτικά. Θα υπάρχει ολικός παγετός

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr