«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16

Το αεροπλανοφόρο R61 Charles-De-Gaulle πάλι στο Αιγαίο – Γαλλικό ενδιαφ έρον για τα κοιτάσματα

R61 Στο Αιγαίο καταπλέει τις επόμενες ημέρες η ομάδα μάχης του γαλλικού αεροπλανοφόρου R61 "Charles-De-Gaulle" για κοινές ασκήσεις με διάφορα σενάρια με την Πολεμική Αεροπορία. Ξεχωρίζει το σενάριο προσβολής και υπεράσπισης νήσου, το οποίο αναφέρεται στο τουρκικό σχέδιο SUGA για κατάληψη τριών νησιών του Αιγαίου (Λέρο, Φούρνους, Οινούσσες) όλες τις λεπτομέρειες του οποίου αποκαλύπτει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί αύριο.

Αλλά πέρα από την δεδομένη πολιτική-στρατιωτική υποστήριξη υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάνουν την Γαλλία να δηλώνει παρούσα στην περιοχή: Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου που έχουν εντοπιστεί στην Ανατολική Μέσόγειο και ειδικά στο τμήμα της ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον γαλλικών εταιρειών R91πετρελαιοειδών, όπως ο κολοσσός TOTAL που ενδίαφέρεται να αποκτήσει δικαιώματα εξόρυξης και αξιοποίησης μέρους αυτών των κοιτασμάτων.

Σε επιχειρησιακό επίπεδο θα εμπλακούν στις ασκήσεις από ελληνικής πλευράς, το σύνολο σχεδόν, των εναέριων μέσω της: F-16, Μirage 2000 (θα έχουμε δηλαδή "ενδογαλλική" σύγκρουση) και ΑΣΕΠΕ EMB-145 Erieye. Από γαλλικής πλευράς θα επιδιωχθεί και ένα είδος "ρεβάνς" για τα Rafale F.3, τα Super Etendard και τα E-2C 2000 Hawkeye που είχαν συμμετάσχει ακι στην προγηούμενη άσκηση και είχαν χάσει τις περισσότερες μάχες απέναντι στα ελληνικά μαχητικά.

Οι ασκήσεις θα διεξαχθούν στο Αιγαίο Πέλαγος και περιλαμβάνουν εκτός από το γαλλικό αεροπλανοφόρο, τις φρεγάτες συνοδείας και το υποβρύχιο που απαρτίζουν την ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr