«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15

Μας δουλεύουν κανονικά! Σχέδιο για ακόμη περισσότερη ελευθερία στο Διαδίκτυο!!!

Ανακοινώνει σήμερα......η κυρία Χ. Κλίντον (βλέπε OBAMA)  Κίνα, Ιράν, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος είναι χώρες που παρενοχλούν τους bloggers ή ασκούν λογοκρισία στο Ίντερνετ λένε οι ΗΠΑ (προς ..γνώση και συμμόρφωση εγχώριων καλαμοκαβαλάρηδων του παραδοσικαού Τύπου).

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, θα ανακοινώσει σήμερα τα σχέδια των ΗΠΑ για περισσότερη ελευθερία στο Ιντερνετ σε παγκόσμιο επίπεδο, επικαλούμενη ως παράδειγμα...του πως οι νέες τεχνολογίες μπορούν να προκαλέσουν πολιτικές αλλαγές, το γεγονός ότι οι διαμαρτυρίες στην Αίγυπτο και το Ιράν οργανώθηκαν μέσω του Διαδικτύου.
Κατά την δεύτερη σημαντική ομιλία της για την πολιτική στο Ιντερνετ, η Κλίντον θα υπογραμμίσει την δέσμευση των αμερικανών για ένα ελεύθερο, «ανοιχτό» και ασφαλές Ίντερνετ, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δίνοντας στη δημοσιότητα αποσπάσματα από την ομιλία της.
«Υπάρχει ένας διάλογος σε εξέλιξη σε κάποιους κύκλους για το αν το Ίντερνετ είναι μία δύναμη απελευθέρωσης ή καταπίεσης. Αλλά όπως μας έδειξαν τα γεγονότα στο Ιράν, στην Αίγυπτο και αλλού, αυτός ο διάλογος είναι ουσιαστικά εκτός θέματος», αναφέρει απόσπασμα της ομιλίας της.
«Αυτό που μετράει είναι τι κάνουν στο Ίντερνετ αυτοί που συνδέονται και ποιες αξίες πρέπει να μας καθοδηγούν καθώς συναντιόμαστε στον κυβερνοχώρο. Αυτό το ερώτημα γίνεται κάθε μέρα και πιο επείγον» .
Υπό την Κλίντον, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει πιέσει για την προάσπιση της ελευθερίας στο Ίντερνετ ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, παρότι έχει αντιμετωπίσει και τις συνέπειές του από την δημοσιοποίηση των αμερικανικών διπλωματικών τηλεγραφημάτων του WikiLeaks.
Η Κλίντον έχει καταδικάσει την δημοσιοποίηση πληροφοριών από τον ιστότοπο WikiLeaks, λέγοντας ότι είναι βασισμένες σε υποκλοπές που απειλούν τόσο την ασφάλεια των ΗΠΑ όσο και την ακεραιότητα των ανώνυμων πηγών, μεταξύ των οποίων ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλοι που αναφέρονται στα τηλεγραφήματα.
Η ίδια όμως έχει υπερασπιστεί σθεναρά την βασική αξία του ελεύθερου Ιντερνετ λέγοντας ότι τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το Facebook, μπορούν να δώσουν φωνή στις φιλοδοξίες του κόσμου όπως φάνηκε από τις διαμαρτυρίες στην Τυνησία, την Αίγυπτο, το Ιράν και αλλού.
Η Κλίντον έχει χαρακτηρίσει την ελευθερία στο Ιντερνετ κομβικής σημασίας θέμα στην αμερικανική εξωτερική πολιτική και τον περασμένο χρόνο οι προσπάθειες ορισμένων κυβερνήσεων να ελέγξουν την πρόσβαση των πολιτών στο Ιντερνετ χαρακτηρίστηκαν από την Κλίντον ως «το σημερινό αντίστοιχο του Τείχους του Βερολίνου» .
Η στάση των ΗΠΑ στο θέμα της ελευθερίας στο Ίντερνετ οδήγησε πέρυσι την Ουάσινγκτον σε ρήξη με την Κίνα και άλλες χώρες, τις οποίες κατηγόρησε για πειρατεία και λογοκρισία σε μία προσπάθεια να ελέγξουν την ροή των πληροφοριών.
Μαζί με την Κίνα, η Κλίντον ανέφερε το Ιράν, την Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο μεταξύ των χωρών που ασκούν λογοκρισία στο Ίντερνετ ή παρενοχλούν τους bloggers.
Από το ενημερωμένο γειτονικό μπλογκ:  http://greece-salonika.blogspot.com/

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr