«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 13

"Τρέμουν" στις Βρυξέλλες. Νευρίασε ο Γιώργος!

Εκνευρίστηκε, λέει το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Παπανδρέου από τις συστάσεις της Τρόικας για τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ σε ορίζοντα τετραετίας και επειδή ένιωσε να τον πνίγει το... δίκαιο και ο εθνικός πατριωτισμός, τηλεφώνησε στον Ντομινίκ Στρος Καν για να του τα ψάλλει ένα χεράκι. Του είπε ότι η συμπεριφορά του ευρωκλιμακίου ήταν "απαράδεκτη" και ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν τα... σηκώνουμε αυτά. 
Δεν ξέρω αν έφτασε στο σημείο να του κλείσει το τηλέφωνο κατάμουτρα! Οι ίδιοι κύκλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ΓΑΠ ήταν τόσο θυμωμένος και αποφασιστικός που ο επικεφαλής του ΔΝΤ φέρεται να εξέφρασε την κατανόηση του, δηλώνοντας παράλληλα το σεβασμό του προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Κάτι τέτοια διαβάζω και ακούω από το πρωί στα αντικειμενικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των Αθηνών και αναρωτιέμαι  πόσο κορόιδα και ευκολόπιστους μας θεωρούν. Εκτός και αν εκτιμούν ότι ο κόσμος είναι "πρόβατο" και κατευθύνεται με την παραπληροφόρηση. Σε λίγο θα μας πουν ότι ο Στρος Καν "κοκκίνισε" από ντροπή εξαιτίας της σκληρής γλώσσας που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός μας και του ζήτησε ταπεινά συγγνώμη για όσα δήλωσαν-εν αγνοία του- οι απεσταλμένοι του ΔΝΤ...

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr