«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 13

Πεταλωτής ή Ζήκος ?? μάλλον ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ !

 zikospetalwtis Το χτεσινό σοκ για τον ελληνικό λαό που προείλθε από τις απαιτήσεις της Τρόικας για εκποίηση δημόσιας περιουσίας είναι μεγάλο. Γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όμως  ...….. αν συνυπολογίσει κανείς και την αντίδραση της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση μέσω του κου Πεταλωτή έβγαλε ανακοίνωση σε "σκληρό" ύφος όπως παραδέχονται όλοι σήμερα η οποία όμως δημοσιοποιήθηκε στις 2 τα ξημερώματα της 12ης Φεβρουαρίου. Δηλαδή μετά από 12 ώρες. Εύλογα κάποιος αναρωτίεται γιατί αυτή η τόσο καθυστερημένη απάντηση της κυβέρνησης στην Τρόικα. Είναι δυνατόν να μην είχαν ενημερώθει ή να μην είχαν ακούσει τις δηλώσεις των εκπροσώπων των δανειστών μας;; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος όταν ενημερώθηκε για την στάση των εκπροσώπων της Τρόικας στις 8 χτες το βραδυ. Ακόμα και αν ισχύει αυτή η δικαιολογία γιατί αυτή η ανακοίνωση εκδώθηκε ουσιαστικά την επόμενη ημέρα;; Γιατί οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης (πλην του κου Πρώτοπαππα) ήταν εξαφανισμένοι από τα τηλεοπτικά παράθυρα εχτές;; Ενώ σε άλλες λιγότερο σημαντικές περιπτώσεις δεν παραλέιπουν να κοσμούν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες κάθε βράδυ.
Η κυβέρνηση ουσιαστικά έβαλε ένα μεγάλο αυτογκόλ. Παρουσιάστηκε σαν τσάμπα μάγκας που δεν σηκώνει κουβέντα στο σπαθί του από τους εκπροσώπους της Τρόικας αρκεί αυτοί να έχουν φύγει από την χώρα πρώτα ή να έχουν πέσει για ύπνο. Υποβίβασε τον εαυτό της στα μάτια των ελλήνων στο ρόλο του κινηματογραφικού Ζήκου. Ο οποίος προκαλεί τον Ρίζο σε καυγά αρκεί να κρατάει γερά η κυρά γιώργαινα (δηλ. η νύχτα). Όφειλαν να είχαν απαντήσει στον κο Τόμσεν και τους συναδέλφους του ενώ ήταν εδώ. Απρεπή συμπεριφορά προς το ελληνικο κοινοβούλιο είχε δείξει και ο κος Στρος Καν και ο κος Τρισέ όμως η κυβέρνηση δεν απάντησε τότε. Ισως πράττοντας σοφά αφού είναι οι προιστάμενοι των δανειστών μας. Στην περίπτωση μας όμως οι υπάλληλοι έρχονται και εξευτελίζουν τον λαό για τους αγώνες τους, ειρωνεύονται όλους μας αφού μας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα πωληθεί η Ακρόπολη και φεύγουν σαν κύριοι.
Ο κος Πεταλωτής (άθελα του αφού εκτελούσε εντολές) ενσάρκωσε στα μάτια του ελληνικού λαού με άψογο τρόπο τον ρόλο του κινηματογραφικού Ζήκου. Με τον τρόπο αυτό όμως η κυβέρνηση απογοήτευσε κυρίως τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Οι οποίοι θυμούνται τους πύρινους λόγους του κου Παπανδρέου και των υπολοίπων μελών της κυβέρνησης πέρι "ανάκτησης της εθνικής αξιοπιστίας και αποκατάστασης της εθνικής αξιοπρέπειας". Άραγε πως η χτεσινή τους στάση εξυπηρετεί τον αγώνα που ισχυρίζονται ότι κάνουν για να αποκαταστήσουν την εθνική αξιοπιστία;; Προκαλούν την θλίψη στο σύνολο του ελληνικού λαού όταν δεν μπορούν να βάλουν στην θέση τους τρεις υπαλλήλους της ΤΡΟΙΚΑΣ. Παρουσίασαν ουσιαστικά τους εαυτούς τους κατώτερους των περιστάσεων και εύλογα μεγάλο μέρος του λαού δεν τους έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη.
Ισως μπροστά σε αυτήν την εικόνα η λύση των πρόωρων εκλογών να φαντάζει ως η πιο συνετή παρά η παραμονή μιας κυβέρνησης ψευτοτσαμπουκάδων, που στέλνει φυλακή τον πολίτη γιατί δεν πλήρωσε ένα εισητήριο αλλά αφήνει ελεύθερους αυτούς που με δική τους ομολογία πήραν μίζες εις βάρος του. Γιατί να μείνει μια κυβέρνηση στην εξουσία όταν δεν μπορεί να μαζέψει τρεις υπαλλήλους της ΤΡΟΙΚΑΣ αλλά μπορεί να μαζέψει τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ να χτυπάνε κατοίκους στην Κερατέα υπερασπίζοντας τα συμφέροντα μεγαλοκατασκευαστών;;

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr