«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 19

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

67ae456d_2937

*  Στοιχείο: Νερό
*  Κυβερνήτης πλανήτης: Ποσειδώνας.
*  Οίκος: 12ος.
*  Ιδιότητα: Μεταβλητή.
*  Φύλο: θηλυκό.
*  Μέρος του σώματος: Πόδια.
*  Δυνατά σημεία: Ψυχικές δυνάμεις, ευαισθησία, αυτοθυσία, αλτρουισμός.
*  Βαθιά ανάγκη:
Ψυχική φώτιση, απελευθέρωση.
*  Πέτρα: Λευκό διαμάντι.
*  Μέταλλο: Κασσίτερος.
*  Λουλούδι: Ορχιδέα.
*  Χρώμα: Απαλό πράσινο και γαλάζιο της θάλασσας.
Η χρονιά της αυτοβελτίωσης.
Προετοιμαστείτε να ζήσετε μια "διαφορετική" χρονιά.
Παρά τις εκλείψεις που σας επηρεάζουν κάπως τον Ιούνιο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, μέσα στο 2011 θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, καθώς σταδιακά υιοθετείτε ένα νέο τρόπο ζωής.
Βασικός υπαίτιος δικός σας κυβερνήτης, ο Ποσειδώνας, ο οποίος έπειτα από πολλά χρόνια (συγκεκριμένα από το 1861) επισκέπτεται τον αστερισμό σας.
Φέτος θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις εναλλακτικές θεραπείες, την υγιεινή διατροφή, για τρόπους διαλογισμού και χαλάρωσης, για μοντέρνες τεχνικές βελτιώσεις της εξωτερικής σας εμφάνισης, για μοντέρνες τεχνικές βελτίωσης της εξωτερικής σας εμφάνισης αλλά και του βαθύτερου ψυχισμού σας.
Η τύχη θα σας δείξει το μεγαλύτερό της χαμόγελο στα οικονομικά σας!

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr