«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 19

Σκασμός καθάρματα.

mitros Έχουν το θράσος τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων να βγαίνουν με αντιπολιτευτικούς τόνους. Η σκοπιμότητα, σαφής. Ο θίασος έκλεισε τον κύκλο του, καιρός να δομήσουμε μία νέα πολιτική κατάσταση για να περάσουμε την οικονομική κατάρρευση και την εκποίηση των πάντων με ευρεία πλειοψηφία.

Άρα, στήνουμε σκηνικό δυσαρέσκειας, για να οδηγήσουμε την χώρα σε εκλογές (και να βγούμε εμείς λάδι).

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η εκλογική διαδικασία δεν θα έχει νικητή. Άρα, θα χρειαστούν κυβερνήσεις συνεργασίας. Η λίστα όμως θα βοηθήσει τους κομματάρχες να απομακρύνουν τους ενοχλητικούς και να κρατήσουν τους υποτακτικούς για να εγγυηθούν την βιωσιμότητα του επερχόμενου θίασου.

Το θέμα μας όμως δεν είναι η πολιτική αλλά τα ΜΜ”Ε” και οι εκφραστές τους.

Από την στιγμή που υψώνετε αντιπολιτευτικό λόγο, σημαίνει ότι το μνημόνιο ΑΠΕΤΥΧΕ, μαζί του και η κυβέρνηση.

Μα εσείς δεν είστε οι ίδιες μουτσούνες που παρουσιάζατε τον ΓΑΠ ως ταλαντούχο, τον Παπακωνσταντίνου ως διάνοια και το μνημόνιο ως πανάκεια;

Εσείς δεν ήσασταν αυτοί που κρύβατε ηθελημένα τα εδάφια του μνημονίου για να το παρουσιάσετε ως εθνικό θρίαμβο;

Εσείς δεν ήσασταν αυτοί που διαφημίζατε την κυβερνητική στρατηγική από τα τηλεπαράθυρα και τα πρωτοσέλιδα;

Τώρα πως τολματε να μιλάτε;

Καταλάβατε λοιπόν αγαπημένοι συμπολίτες γιατί ανοίξαμε από την πρώτη στιγμή την ενότητα “HORCA“;

Καταλάβατε γιατί παρουσιάσαμε την συνέντευξη του Βάισμπροτ όταν όλοι οι άλλοι δεν τολμούσαν καν να μιλήσουν για ΔΝΤ; Το φιάσκο του ΔΝΤ. Κατάρρευση Εθνικών οικονομιών και …δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ υπό το βλέμμα των ΗΠΑ.

Αφήστε λοιπόν τις βουβουζέλες να ουρλιάζουν. Γνωρίζαμε το πρόβλημα, γνωρίζουμε και τις λύσεις. Την “απαλή” και την επώδυνη.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr