«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 20

Σε καθεστώς τρόμου οι δημοσιογράφοι του Mega. Φωτογραφίζονται και δημοσιογράφοι σε ένα από τα πορίσματα, απίστευτοι τραμπουκισμοί για να γλιτώσουν

Δείτε τον τρόμο στα μάτια τους. Το όνομα του Παπακωνσταντίνου όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ είχαμε αποκαλύψει έσκασε σαν βόμβα, όπως και ένα εδάφιο πορίσματος που φωτογραφίζει ξεκάθαρα δημοσιογράφους. Αρχίζουν λοιπόν τους τραμπουκισμούς για να θολώσουν τα νερά. Απίστευτη αλητεία από τους δυνάστες της ενημέρωσης του λαού: Κυρίου Πρετεντέρη, κυρίας Τρέμη και βέβαια του διευθυντή ειδήσεων που φέρει ακέραιο το βάρος των εντολών του κοντρόλ “διακόψτε τον, διακόψτε τον”, ώστε να μιλήσουν πάνω του για να μην ακουστεί. Δείτε το βίντεο :

 

Τα σχόλια του Ταχάλια:

Μην τολμήσει κανείς στη ΝΔ να κάνει “δήλωση αποκατάστασης” και υποταγής στο MEGA θα τον πάρει ο διάολος !
Όχι ρε δημοσιογράφοι, δεν εξετράπη ο Τζαβάρας. Εσείς αρμενίζετε στραβά. Εσάς θα πάρουν με τις πέτρες. Η δική σας δημοσιογραφία δεν τιμά την ενημέρωση. Κι αφήστε την έμμεση πίεση στη ΝΔ. Εσείς είστε οι ξεφτίλες, γιατί αντιμετωπίζετε με απέραντη γλύκα τον Πάγκαλο και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ξεχειλίζετε από χολή και μίσος, που δεν έχει καμία σχέση με “δημοσιογραφία”, όταν φιλοξενείτε στελέχη της ΝΔ (και του ΚΚΕ ενίοτε). Είναι εμφανέστατη η διάθεσή σας να προσβάλλετε τον φιλοξενούμενο όταν είναι της ΝΔ και του ΚΚΕ. Η χολή βγαίνει από τις οθόνες και πλημμυρίζει το σαλόνι μας.
Δείτε το βίντεο:

Πείτε και σεις την γνώμη σας ψηφίζοντας στην ψηφοφορία του Ταχάλια για το ποιός είναι ο πιο καραγκιόζης.
taxalia

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr