«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 21

Εδώ λογιστήριο, εκεί λογιστήριο...

mpoutpapa «Ούτε το λογιστήριο δε βρήκαν;», αναρωτιέται σε χτεσινή ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν προχτές από τη νέα δημοτική αρχή περί μη ύπαρξης λογιστηρίου στο δήμο Θεσσαλονίκης. «Θα ήθελα να πληροφορήσω τη νέα διοίκηση του δήμου ότι το λογιστήριο βρίσκεται στον τρίτο όροφο, όπως αναγράφουν οι υπάρχουσες πινακίδες, υπηρετούν σε αυτό επτά υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης που κάνουν εξαιρετική δουλειά και επικεφαλής του τμήματος είναι η κ. Βασιλική Καλαϊτζή...», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κ. Παπαγεωργόπουλου, ενώ εμφανώς ειρωνικά υπογραμμίζεται ότι «είναι πράγματι θλιβερό να λέγεται ότι δεν υπάρχει λογιστήριο, 17 ολόκληρες ημέρες μετά την εγκατάσταση της νέας διοίκησης στο δημαρχείο». Υπενθυμίζεται ότι προχτές το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της πρώτης τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με τη νέα του σύνθεση, επισημάνθηκε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης δε διαθέτει λογιστήριο και ότι τον βοηθά στον τομέα αυτόν εξωτερικός συνεργάτης, ενώ στόχος της νέας διοίκησης είναι να στελεχώσει αυτήν την υπηρεσία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Ε.Β.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr