«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 19

Φίλοι bloggers. Μήπως έχουμε πάρει λάθος δρόμο;;;

Όλοι μας, εδώ μέσα στο διαδίκτυο διαμαρτυρόμαστε, κλαιγόμαστε, τα βάζουμε με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα βάζουμε με την Νέα Δημοκρατία, τα βάζουμε με τα κόμματα της Αριστεράς, τα βάζουμε με εξωτερικές ή υπερκόσμιες δυνάμεις, τελικά τα βάζουμε όλοι με όλους και όλοι μαζί κάνουμε διαπιστώσεις. Συνειδητοποιούμε βέβαια ότι φταίει το πολιτικό σύστημα, συνειδητοποιούμε ότι φταίει η άρχουσα κρατικοδίαιτη τάξη των κάθε λογής νταβατζήδων που πατρωνάρουν πολιτικούς, κράτος και κοινωνία, αλλά ως εκεί. Διαισθανόμαστε φυσικά τον κίνδυνο στα εθνικά μας θέματα να πλησιάζει και βγάζουμε κραυγές αγωνίας και απόγνωσης, αλλά και πάλι τίποτα.

Φίλοι μας, είμαστε όλοι εδώ στο διαδίκτυο μια μικρογραφία της κοινωνίας μας και δυστυχώς είμαστε ακίνδυνοι για το σύστημα. Έχουμε μετατραπεί σε ένα μεγάλο καφενείο ελληνικού τύπου, με τον φραπέ στο ένα χέρι και το πληκτρολόγιο στο άλλο, παριστάνοντας, πολλοί από εμάς, τους δημοσιογράφους, με δήθεν αποκαλύψεις, ύβρεις και εκτόνωση. Γι’ αυτό και το πολιτικοοικονομικό καταστημένο θα συνεχίσει απτόητο να μας εκμεταλλεύεται.

Κανείς δεν αρθρώνει μια πρόταση, όσο αστεία και αν νομίζει πως είναι. Όλοι κάνουμε μόνο διαπιστώσεις και οι πιο τολμηροί μπορεί να κάνουν και κάποια ευχολόγια και τίποτε παραπέρα. Αλλά αυτό ξέρουν να το κάνουν καλύτερα οι πνευματικοί ταγοί του τόπου, πουλώντας πνευματικότητα και προοδευτικότητα με το αζημίωτο. Δεν θα μας σώσουν άλλωστε οι ευχές μας. Κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας.

Εμείς όλοι εδώ, πρέπει κατ’ αρχήν να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε σύστημα.  Εμείς είμαστε έξω από το σύστημα. Είμαστε η κοινωνία που είναι στη γωνία. Αν θέλουμε να…. αφήσουμε το σύστημα αλώβητο και απλά να το κατακρίνουμε ή να το εξωραΐσουμε, τότε δεν είναι ανάγκη να ασχολούμαστε μαζί του. Το σύστημα ξέρει να κάνει πολύ καλύτερα τη δουλειά του και δεν περιμένει από εμάς να του το υποδείξουμε. Ούτε περιμένει από εμάς να το παίξουμε δημοσιογράφοι, ανταγωνιζόμενοι τα ισχυρά παπαγαλάκια του συστήματος.

Εδώ μέσα, για να είμαστε χρήσιμοι, τουλάχιστον στον εαυτό μας, χρειάζονται προτάσεις έξω από το σύστημα. Προτάσεις ανατροπής του.

Ας επανεξετάσουμε λίγο το ρόλο μας. Κάπου τραβάμε λάθος δρόμο και χάνουμε πολύτιμο χρόνο.

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/01/bloggers.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr