«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιανουαρίου 18

Θέλω απόψε τον αλή να με καρατομήσει….

Πελάτες μου!...


Ανάμεσα στους πολλούς τίτλους που έβγαλε απόψε ο Πάγκαλος ήταν κι ο χαρακτηρισμός "πελάτες", για τους ψηφοφόρους του. Το...συνδύασε με τον σταυρό προτίμησης. Τον σταυρό της διαφθοράς που λέγαν το πάλαι επί Ανδρέα.
"Ο σταυρός προτίμησης είναι το αντίτιμο του ρουσφετιού κι αυτός που διόρισε τον κοπρίτη, είναι 10 φορές κοπρίτης" είπε.
Δεν παρέλειψε να πει, πως είναι περήφανος που είναι μέλος αυτής της κυβέρνησης που αν τα καταφέρει, θ' αφήσει πίσω της ένα ιστορικό έργο.
"Ο πραγματικός εκσυγχρονισμός, τώρα παίζεται" είπε.
Α, μην το ξεχάσουμε. Δεν πρόκειται να αποσυρθεί όσο έχει την εντολή από τον λαό και την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού. Κυρίως το δεύτερο...

-----------------------------------

και μες το θαμπος το θαμπό
παίρνω αμπάριζα να μπω
και με πετάνε όξω

αλί αλί και τρισαλί
φέρτε μου απόψε τον αλή
να με καρατομήσει

ΒΕΓΓΟΣ     απο σχόλιο σε άλλο πρώην συνάδελφο του 10πλου κοπρίτου….

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr