«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 21

Στην Πολίχνη παλεύουν. Με τα χρέη

Ο  νέος Δήμαρχος Παύλου Μελά, *Διαμαντής Παπαδόπουλος για τον παλαιό Δ.Πολίχνης και ελέω Καλλικράτη ενοποιημένο στον νέο Δήμο  Π.Μελά :

Νέος Δήμαρχος: "Βρήκαμε χρέη 15 εκ.ευρώ, υπήρξε κακοδιαχείριση, να απολογηθεί ο πρώην δήμαρχος"

Προηγούμενος  Δήμαρχος Πολίχνης και νυν μείζων αντιπολίτευση του ενοποιημένου Δήμου κ. Κ.Θεοδωρίδης : "Αφήστε τα κόλπα "της καμένης γης" και ανταποκριθείτε στις προεκλογικές σας δεσμεύσεις"

Σχετικά με το πρόσφατο Δελτίο Τύπου του πρ. Δημάρχου Πολίχνης, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά έκανε τι ακόλουθες δηλώσεις:

«Ως πότε ο Κώστας Θεοδωρίδης θα αποποιείται τις σοβαρότατες ευθύνες του για την οικονομική καταστροφή της Πολίχνης; Ως πότε θα προσπαθεί με πύρρειους λόγους και παρασκηνιακά παιχνίδια, να παρουσιάσει ως ψεύδη τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία που εμείς ως νέα διοίκηση, θέτουμε υπόψη των πολιτών και του Τύπου; »

Φτάνει, κ. Θεοδωρίδη, οι αριθμοί δε λένε ψέματα. Οι λαϊκίστικες και απειλητικές μέθοδοι δεν μπορούν να κουκουλώσουν για ακόμη μια φορά την αλήθεια, ότι δηλαδή παραδόθηκε ένας Δήμος κατεστραμμένος οικονομικά. Ότι ως διοίκηση δεν πράξατε στο παραμικρό αυτό που οφείλατε, δηλαδή να νοικοκυρέψετε τα οικονομικά του Δήμου, αντίστροφα όμως, συνεχίσατε να τον βουλιάζετε με χρέη και σπατάλες. Παραλάβαμε ένα Δήμο χρεωμένο, με εργαζόμενους οι οποίοι προχωρούν σε συνεχείς επισχέσεις εργασίας, προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, με κλειστούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, που δεν έχουν καν πετρέλαιο για να λειτουργήσουν. Με σκουπίδια που σχηματίζουν βουνά, όπως και τα χρέη. »

Μία Διοίκηση έχει συνέχεια και συνέπεια. Εμείς ως Διοίκηση του Δήμου καλούμαστε να καλύψουμε τα χρέη της Πολίχνης. Οι αριθμοί δε λένε ψέματα, κ. Θεοδωρίδη. Όσο προχωράμε στην απογραφή τόσο αυξάνονται τα χρέη. Παραλάβαμε καμένη γη. Και αυτό δεν είναι μομφή, αλλά η αλήθεια. Ο ίδιος στον απολογισμό της Διοίκησής σας κάνατε λόγο για χρέος περίπου 9 εκατομμυρίων ευρώ. Εμείς ανακαλύπτουμε ότι η κατάσταση είναι χειρότερη. »

Οι υποχρεώσεις του Δήμου πλησιάζουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ των Νομικών Προσώπων φτάνουν τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Συνυπολογιζομένων και των δανείων και των χρεών από Τεχνικά Έργα αγγίζουν τα 15 εκ. Και… έπεται συνέχεια. »Για τα οικονομικά στοιχεία και το μέγεθος του χρέους θα ενημερώσουμε τους πολίτες σε Συνέντευξη Τύπου που θα οργανωθεί στις επόμενες ημέρες. Εκείνος πρέπει να απολογηθεί, όχι εμείς».

Η ανακοίνωση Θεοδωρίδη

«Ο νέος δήμαρχος Παύλου Μελά ταυτόχρονα με την ανάληψη των καθηκόντων του, συνειδητά ακολουθεί τον πολυφορεμένο μανδύα ''της καμμένης γης'', προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τους δημότες, πανικόβλητος, από την πλήρη αδυναμία του να ανταποκριθεί στις προεκλογικές του δεσμεύσεις και να δώσει λύσεις σε απλά αλλά σοβαρότατα καθημερινά προβλήματα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση και καλείται ο κ. Παπαδόπουλος να αποκαταστήσει την αλήθεια.

*Ο κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος είναι πρώην Αντιδήμαρχος του Δ. Σταυρούπολης  2006~2010 και διετέλεσε Δήμαρχος στον ίδιο Δήμο διαδεχόμενος τον επί 3 θητείες τότε Δήμαρχο  κ.Μπαρούτα !

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr