«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 21

Οργανώνεται η παράταξη Θεοδωρίδη στο δήμο Παύλου Μελά


Δυναμικό ξεκίνημα επιφύλασσε το νέο έτος για την Δημοτική Παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Παύλου Μελά «Κοινωνική Συνένωση» με Επικεφαλής τον Κώστα Θεοδωρίδη. Εχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης ... παρουσία πλήθους Μελών, φίλων και πρ. υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Παράταξης από τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες του νέου Δήμου ( Ευκαρπία, Σταυρούπολη, Πολίχνη) η 1η Συνέλευση Προγραμματισμού Δράσης για το 2011.
Στη Συνέλευση όπου εκτός από την ομιλία του πρ. Δήμαρχου Πολίχνης και την εισήγηση της Οργανωτικής Επιτροπής, πήραν το λόγο δεκάδες Μέλη και φίλοι προτείνοντας ιδέες και σκέψεις για το νέο ξεκίνημα και το άνοιγμα που θέλει και μπορεί να κάνει στη Κοινωνία η «Κοινωνική Συνένωση» ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη των 12,500 περίπου συνδημοτών ( 49,2%) που στις 14/11/2010 μας τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά και σε όλες τις Παυλομελίτισες και τους Παυλομελίτες που εναπόθέτουν τις προσδοκίες τους για έναν Ανθρώπινο και Σύγχρονο Δήμο Παύλου Μελά στην Παράταξη μας. Επίσης εκφράσθηκε η βούληση και η διάθεση από όλα τα Μέλη και τους φίλους μας να συμμετέχουν δυναμικά στις πρωτοβουλίες που θα αναπτύσσει η Παράταξη και στα δρώμενα του Δήμου Παύλου Μελά.
Επίσης ύστερα από αυτοπροτάσεις και ετεροπροτάσεις εκλέχθηκε ομόφωνα από το Σώμα της Συνέλευσης η Γραμματεία Συντονισμού της «Κοινωνικής Συνένωσης», με ευθύνη την οργανωτική συγκρότηση της Παράταξης και την ενημέρωση των Μελών και φίλων σε ότι έχει να κάνει με τις πολιτικές θέσεις και τις εκδηλώσεις που θα καλούνται να συμμετέχουν, η Γραμματεία Συντονισμού απαρτίζεται από νέα αλλά και έμπειρα στελέχη της κοινωνίας των πολιτών με όρεξη και μεράκι να ανταποκριθούν στα νέα καλλικρατικά δεδομένα του Δήμου Παύλου Μελά, η Γραμματεία έχει ως εξής:
· Γεωργιάδου Στέλλα
· Ιωαννίδης Νικόλαος
· Πάσχου Πηνελόπη
· Σιαμάτρα Ελένη
· Αθανασιάδης Απόστολος
· Φραγκιαδάκη Μαρία
· Πετανίδου Ευγενία
· Γελαστοπούλου Μάρθα
· Ταταρίδου Μαρία
· Δελής Ανδρέας
Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε στα μέσα Φλεβάρη για την Κοπή Βασιλόπιτας της Παράταξης που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» Σταυρούπολη- Λαγκαδά 221.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr