«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 21

Ακόμα να επέμβει ο εισαγγελέας για την κυρία Τρέμη;

Τζαβάρας VS Mega

Πριν από 3 χρόνια, διώχθηκε και καταδικάστηκε ο πρώτος blogger για “προτροπή σε κακουργηματική πράξη” (κακούργημα). Πολλοί δεν την γνωρίζουν αυτή την ιστορία όπως και δεν γνωρίζουν ότι η δίωξη – ταυτοποίηση εξπρές έγινε μετά από μήνυση του κυρίου διευθυντή ειδήσεων του MEGA.

Η επίμαχη φράση ήταν “Αν θα σε …”, απευθυνόμενη στον διευθυντή ειδήσεων και ο εισαγγελέας δέχθηκε ότι αποτελεί τεκμηρίωση του εγκλήματος.

Χθες το βράδυ λοιπόν, η κυρία Τρέμη από το υψηλής τηλεθέασης δελτίο του ίδιου καναλιού, ξέχασε το “Αν” και είπε ξεκάθαρα απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο του λαού της Ηλείας ότι “Θα σας πάρουν με τις πέτρες”.

Το εάν κάποιος χωνεύει ή όχι τον Τζαβάρα, τους βουλευτές και την δημοκρατία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Στο κάτω κάτω, με την ψήφο του λαού πάνε στην βουλή.

Το να εκτοξεύει απειλές όμως η κυρία Τρέμη από την θέση ισχύος μίας ΑΕ που όχι μόνο δεν εκπροσωπεί τον λαό αλλά ιδιωτικά συμφέροντα, αυτό είναι θέμα δημοκρατίας και σεβασμού στο πολίτευμα.

Εάν δεν επέμβει ο εισαγγελέας σημαίνει ότι η δικαιοσύνη συγκαλύπτει μία σειρά προκλητικών θέσεων και λειτουργεί με δύο μέτα και δύο σταθμά.

Εάν νομίζει η Ελληνική δικαιοσύνη ότι η υπάλληλος μίας ΑΕ έχει το δικαίωμα να απειλεί το πολίτευμα, τότε λειτουργεί αντισυνταγματικά και συγκαλύπτει. Εάν η κυρία Τρέμη απευθύνεται με αυτό το ύφος σε θεσμικούς λειτουργούς που φέρουν κάποιες χιλιάδες ψήφους του Ελληνικού λαού,

εάν η κυρία Τρέμη πιστεύει ότι ένας εκλεγμένος εκπρόσωπος δύναται να χάσει τον θεσμικό του ρόλο με μερικές πέτρες στο κεφάλι,

εάν η κυρία Τρέμη μείνει ατιμώρητη,

Τότε απλά η ίδια η δικαιοσύνη έχει καταλύσει το πολίτευμα.

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr