«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 7

-Να σώσουμε τα νέα παιδιά από τη «Χρυσή Αυγή»-

Αυτό το ευρηματικό είναι το πρόβλημα της Ναταλι Χατζηαντωνιίου της Ελευθεροτυπίας στην συνέντευξη ethno_trot που πήρε (30/12/2010) από τον φιλόσοφο, αναλυτή, κοινωνιολόγο και παντός καιρού λαϊκό τραγουδιάρη Νταλάρα.
Όχι  !  κυρά μου το πρόβλημα δεν είναι... να σώσουμε τα νέα παιδιά
(σ.Περίοπα :  ΜΟΝΟ! )  από την “Χρυσή Αυγή”
Το πρόβλημα είναι πως θα σώσουμε τα παιδιά από :
1. Από τα αναξιοπρεπή μηρυκαστικά της σεσημασμένης δημοσιογραφίας και τηλεαστέρες της "ενημέρωσης" που ξεσκονίζουν τις εξουσίες που διαχειρίζονται το σύστημα της σήψης.
2. Από τον επιδοτούμενο χυλό των ιστορικών, πανεπιστημιακών, σοφών και φωτιστάδων που εγκλωβισμένοι μέσα στο απόλυτο μηδέν μας οπισθοδρομούν στην βαρβαρότητα, αποδυναμώνουν τον πολιτισμό μας, καταστρέφουν την Πολιτεία μας και την καταστούν ευάλωτη στις θελήσεις των πλανητικών νταβατζήδων.
3. Από τους διψασμένους για "ορατότητα" διαβασμένους του κοσμοπολιτισμού που ρίχνουν στο χαρτί τα σκουπίδια του μεγαλοφυούς μυαλού τους με απόλυτα "μακντοναλντοποιημένα" άρθρα φασόν, και με τεχνάσματα που χρησιμοποιεί κάθε επιχείρηση που αγωνίζεται για την επιβίωσή της σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά.
4. Από τους διάφορους ξεριζωμένους, εθνοφοβικούς τους κυριαρχούμενους από υποσυνείδητα πλέγματα μειονεξίας αποτυχημένου Μογγόλου, ικανούς ή κατάλληλους , ανίκανους η ακατάλληλους για πολλά ίσως -... και τόνα και τ' άλλο το ίδιο κάνει. Αυτούς που γυρνάνε από κανάλι σε κανάλι "πληροφορημένοι" χολερικοί παγκοσμιολάγνοι ξερόλες , μαλαγάνες και ανούσιοι. Αυτούς που ξερνανε από τις στήλες των εφημερίδων χολή και δηλητήριο και αγκυλωμένες απόψεις.
5. Απο τις μικρονοϊκές μειοψηφίες που έχουν κάνει τα Πανεπιστήμια της χώρας αυλές των θαυμάτων, μία κόλαση όπου δέρνουν καθηγητές, καταστρέφουν γραφεία και υπολογιστές, καίνε βιβλία μοιράζουν "συγκεκριμένα ποσά βίας" και έχουν κάνει τα όνειρα της νεολαίας εφιάλτη.
6. Από τους Ακαδημαϊκά ανύπαρκτους που έχουν αναρριχηθεί σε καθηγητικές έδρες με μόνο προσόν την ικανότητα να χορεύουν στο ρυθμό της Νέας Τάξης και να αποδομούν την Ελλάδα.
7. Από τις νεοταξίτικες κολοβές αλεπούδες που δεν έκοψαν μόνες τους την ουρά τους αλλά γεννήθηκαν χωρίς ουρά και σκούζουν στο άκουσμα της λέξης Έθνος.
8. Απο τον ταριχευμένο λόγο, την κομπάζουσα αμάθεια των κάθε λογής λακέδων του πολιτικού κατεστημένου.
9. Απο τις έμπουσες, τις μποβαρίζουσες και τις διάφορες συνοικιακές κατίνες που για δεκαετίες μέσα από τις φυλλάδες και τα κανάλια διαβουκόλιζουν την θέληση των Ελλήνων.
10. Από τους διάφορους μαϊντανούς , δημόσιους διανοούμενους, τους ανιματέρ βουλευτές, τις τσούλες της πολιτικής και τους υπουργούς κονφερασιέ …..     Έγραψε πολύ σωστά ο   Maximos

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr