«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 7

Απογοήτευση οι γιορτές για τον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης

Οι ελπίδες του εμπορικού κόσμου για μερική ανάκαμψη του καταναλωτικού ενδιαφέροντος δεν ευοδώθηκε κατά την περίοδο των εορτών.
Κατέγραψε απώλειες 30 – 40 % σε σχέση με πέρσι, σύμφωνα με έρευνα του Εμπορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης , σε δείγμα 230 εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης μας.
Επί του συνόλου των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα το 96% είχε μείωση του τζίρου του, σε σχέση με πέρυσι, το 3% κυμάνθηκε στα ίδια περυσινά επίπεδα, και μόνον το 1% είδε αύξηση στον τζίρο τους.
Πανωλεθρία στην αγορά του κέντρου.
Στην περιοχή του ιστορικού ΚΕΝΤΡΟΥ το 94% των ερωτηθέντων δηλώνει αρνητική μεταβολή στον τζίρο τους σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Βάσει των στοιχείων της έρευνας, όπως προκύπτει από την ειδικότερη ανάλυση:
- στην περιοχή της Εγνατίας-Ιων.Δραγούμη και Βενιζέλου το 98% των ερωτηθέντων είδε μείωση του τζίρου του σε σχέση με πέρυσι
- στην περιοχή της Τσιμισκή-Αγ.Σοφίας-Μητροπόλεως-Προξ.Κορομηλά το 94% έχει πτώση στο τζίρο του σε σχέση με πέρυσι
- και στην περιοχή της Ερμού – Βας.Ηρακλείου-Δημ.Γούναρη, το 93% των ερωτηθέντων δηλώνει αρνητική μεταβολή του τζίρου του σε σχέση με πέρυσι
Βέβαια η εικόνα που παρουσιάζουν επιχειρήσεις εκτός ιστορικού κέντρου, δεν είναι καλύτερη
- στη ΔΥΤΙΚΗ Θεσσαλονίκη ποσοστό 98% επί των ερωτηθέντων δηλώνει ότι υπήρξε αρνητική μεταβολή του τζίρου τους σε σχέση με πέρυσι.
- στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Θεσσαλονίκη το 100% των ερωτηθέντων δηλώνει αρνητική μεταβολή του τζίρου τους σε σχέση με πέρυσι.

Πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr