«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιανουαρίου 18

Συντρόφια ,καλύτερα να κλ@νει παρά να μιλάει !!

Λαθρέμπορο αποκάλεσε το Θέμο... και Μαύρο κοράκι της στημένης δημοσιογραφίας, τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. Μιχελάκη...
Άμα ανοίξει το στόμα του όποιον πάρει ο χάρος. Απόψε (χθες)στην εκπομπή  του Παπαχελά στόλισε με βαρείς χαρακτηρισμούς, τον Θέμο Αναστασιάδη και Γιάννη Μιχελάκη. Στην...ερώτηση τι έχει να πει σχετικά με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος για το ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο του Συντάγματος είπε:
Δεν απαντώ σε άτομα που βαρύνονται για διάφορα εγκλήματα όπως λαθρεμπόριο, λαθραία εξαγωγή συναλλάγματος και άλλα.
Πίσω δε από τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται, βλέπει τη Ν.Δ. και τον αρχηγό της, Αντώνη Σαμαρά.
Ως απόδειξη ανέφερε το γεγονός ότι: πήρε κοντά του τον βασικό μέτοχο της καμπάνιας εναντίον του.
Στη συνέχεια δε, αναφερόμενος πάλι στον Γιάννη Μιχελάκη, το νέο εκπρόσωπο της Ν.Δ. τον χαρακτήρισε "μαύρο κοράκι της στημένης δημοσιογραφίας"...     πηγή

Τώρα να σημειώσω ότι για μεν τον Θέμο ,τον τρώει και ο κ@λος του και είναι σχετικός με τον προλαλήσαντα και τις κλ@νιές του .Για μεν τον δεύτερο ,όσα δεν φτάνει η  κολοβή αλεπουδίτσα τα λέει κρεμαστάρια.Να δικαιολογήσω όμως τον αντιπρόεδρο γιατί κράτησε την αρμόζουσα συμπεριφορά και ομιλία σύμφωνα με τον απώπατ…. εεεπ ! συγνώμη ,την εκπομπή που τον καλέσαν.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr