«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιανουαρίου 18

Ήταν Άξιος…

tsoxacouplehome «Πορεύτηκα στο φως», λέει ο Τσοχατζόπουλος
Σε διάψευση δημοσιευμάτων που τον θέλουν να απειλεί με αποκαλύψεις άλλων σκανδάλων συντρόφων του στο ΠΑΣΟΚ (σε περίπτωση δικής του παραπομπής), προέβη χθες ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος. «Στα σαράντα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, όπως με έχει γνωρίσει η λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ, ήμουν πάντα αντίθετος και πολέμησα τέτοια μέσα και όσους τα χρησιμοποιούσαν», δήλωσε ο πρώην υπουργός, χαρακτηρίζοντας «μυθεύματα», «λάσπη» και «προβοκάτσιες» όσα και πάλι δημοσιεύθηκαν στον Τύπο και στο Ιντερνετ σχετικώς με τον τρόπο που επηύξησε τα τελευταία χρόνια την περιουσία του. «Πορεύθηκα πάντα στο φως, με όπλο μου τη διαφάνεια και την αλήθεια, την ανάδειξη της οποίας και σήμερα ζητώ, προκειμένου να αποκαλυφθεί η βρώμικη σκευωρία που εξελίσσεται εδώ και μήνες εις βάρος μου», υπογράμμισε ο κ. Τσοχατζόπουλος. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι ο πρώην υπουργός απέφυγε οποιοδήποτε σχόλιο στην επίσημη πλέον κυβερνητική διαβεβαίωση –διά στόματος του υφυπουργού Οικονομικών κ. Δημ. Κουσελά (στο Mega)– ότι το ΣΔΟΕ εξακολουθεί και ερευνά τις offshore εταιρείες που εμπλέκονται στις δύο πολύκροτες υποθέσεις (Βατοπέδιο και Siemens), κατονομάζοντας μάλιστα τους δύο πρώην υπουργούς κ. Τάσο Μαντέλη και Ακη Τσοχατζόπουλο ως ελεγχόμενους και υπογραμμίζοντας ότι ειδικώς για τον δεύτερο ερευνάται η αγορά του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο οποίο διαμένει με τη σύζυγό του. Έγραψε η  Καθημερινή.

Και η   astillais  είπε

 Επεντύσεις το λένεtsoxa
κι ότι ντύσεις και ξεντύσεις
είχε και πλεροφορίες πλέριες (όχι πλεύριες καλέ)
και να τα φράγκα και τα μάρκα
αφού σκέπ-τεται να εκδώσει “πόνημα”
“Πως αξιο-ποιείται το πλέρια το ντύσιμο”
υπό – “πόνημα”
Οι τεχνικές του κάμερα-μαν(ούλα)

Μωρε μπα κι έχω επηρεαστεί απ΄τα δημοσιεύματα και πράγματι είναι “διάφανα ….κρίνα”;
αλλά πάλι πολύ χλίδα ρε αδελφάκι.
Καλά άλλωστε ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο
Εδώ η κόλαση εδώ κι ο παράδεισος

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr