«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Ιανουαρίου 23

Βενιζέλος το πρώτο ΟΧΙ σε Παπανδρέου

Πριν μερικές ημέρες διαβάζαμε στην blog-όσφαιρα τις διάφορες εκδοχές της επίθεσης που εξαπέλυσε το Μαξίμου μέσο της πλέον επίσημης οδού, του κ. Πεταλωτή, προς το πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Βενιζέλου, με αφορμή, δήθεν, κάποιες δηλώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη και σχετίζονταν με τον ανδριάντα του
Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Οι παροικούντες το Μαξίμου φυσικά γνωρίζουν πως, οι δηλώσεις στη Θεσσαλονίκης δεν ήταν παρά η αφορμή για να πέσουν τα πρώτα προειδοποιητικά "πυρά" με στόχο τον Θεσσαλονικάρχη Μπένι. Κι αυτό διότι το βασιλικό περιβάλλον του Μαξίμου είχε εντολές να προβεί στη σχετική ομοβροντία, δοθείσας αφορμής, διότι πριν μερικές εβδομάδες ο Βαγγέλης Βενιζέλος είπε το πρώτο ΟΧΙ που ακούστηκε από υπουργό της κυβέρνησης του μνημονίου, προς τον Πρωθυπουργεύων Γεώργιο τον Β΄ της γνωστής οικογενείας.
Οι κακές γλώσσες μας πληροφορούν, πως το συγκεκριμένο ΟΧΙ, δεν αφορούσε οποιοδήποτε απλό καθημερινό θέμα ή ρουσφέτι, αλλά ζήτημα που είχε να κάνει με εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Βλέπετε, ο γιγαντοτεράστιος Γεώργιος ο Β', ένα από τα ζητήματα που υποσχέθηκε να κλείσει σύντομα κατά τη διάρκεια της 3ωρης συνάντησης με τον Ταγίπ Ερντογάν, για να του επιτραπεί φυσικά να προβεί στις σχετικές δηλώσεις λεονταρισμού, ήταν κι αυτό της Ελληνικής ΑΟΖ με υποχωρήσεις της Ελλάδας στην περιοχή του Καστελόριζου.
Φυσικά κάτι τέτοιο εάν έπαιρνε την κοινοβουλευτική οδό, θα δημιουργούσε μέγα ζήτημα, για την κυβερνώσα παράταξη. Έτσι το Μαξίμου θεώρησε πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να διευθετηθεί στα μουλωχτά με τη δημιουργία τετελεσμένου μέσο του ΝΑΤΟ, κάτι που θα είχε και εσωκομματικό κέρδος καθότι θα χρεωνόταν η ιστορία πολιτικά στον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Όταν ο Βενιζέλος όμως ζήτησε τη γνώμη Έλληνα στρατηγού, ο οποίος εκτελεί χρέη μόνιμου αντιπροσώπου στο ΝΑΤΟ, ο συγκεκριμένος έγινε... Τούρκος(!!!) αναλύοντας στον υπουργό τις δυσμενής επιπτώσεις που θα είχε τόσο για τη χώρα, όσο και για το πολιτικό μέλλον του κ. Βενιζέλου το "σχέδιο" του Πρωθυπουργεύωντα.
Βλέποντας τις σχετικές μηχανορραφίες, ο υπουργός άμυνας αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και να πει ορθά κοφτά ένα βροντερό όχι στον ΓΑΠ. Θέλετε γιατί είναι απ' τους λίγους που στην κυβέρνηση του μνημονίου που έχει ακόμα εθνικές ευαισθησίες, θέλετε γιατί δεν ήθελε ο κόσμος να τον θυμάται ως δεύτερο Πάγκαλο, θέλετε γιατί πρόταξε το πολιτικό του μέλλον...
Ότι και να ήταν πάντως ο Μπένι άστραψε και βρόντηξε μέσα στο Μαξίμου. Κι ως γνωστόν μαγκιές στον Γεώργιο Β', της γνωστής οικογενείας, δεν περνάνε. Οπότε μη ξαφνιαστεί κανείς αν τα σποραδικά πυρά του Μαξίμου, γίνουν ομοβροντία κατά του Βενιζέλου, με απώτερο στόχο τη φθορά του, τόσο σε περίπτωση ανασχηματισμού, όσο και σε περίπτωση πρόωρων εκλογών...
http://openpress-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_8842.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr