«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 21

"Σκουπιδο-κομάντα" εν δράσει στη Θεσσαλονίκη

Ο αρχηγός του ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης αποδέχθηκε το αίτημα-εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου για να περισυλλέγει το στρατιωτικό προσωπικό (οι περίφημοι «κομμάντο σκουπιδιών» ή «σκουπιδο-κομμάντο») τα σκουπίδια στην πόλη που εκλέγεται ο υπουργός, και από σήμερα δεκάδες φορτηγά του Ελληνικού Στρατού μεταβλήθηκαν εν μία νυκτί… σε σκουπιδιάρηδες και ..
μαζεύουν τα σκουπίδια από την Θεσσαλονίκη, απλά και μόνο γιατί δεν επαρκούν τα απορριμματοφόρα του δήμου, εγκαταλείποντας φυσικά κάθε εκπαίδευση και υπηρεσία!
Από νωρίς το πρωί, 14 φορτηγά οχήματα από το Γ' Σώμα Στρατού με δεκάδες αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, ΕΠΟΠ, και στρατεύσιμους, καθαρίζουν την πόλη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ένα καθήκον με το οποίο υποθέτουμε ότι δεν πειλαμβανόταν σε αυτά που υπολόγιζαν να προσφέρουν στην πατρίδα, ειδικά οι αξιωματικοί.
Στο έργο τους καθοδηγούνται από υπαλλήλους της αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης και Καθαριότητας οι οποίοι τους δίνουν και τις σχετικές εντολές για το που πρέπει να «επιχειρούν» οι «κομμάντο των σκουπιδιών».
«Αυξήθηκαν και τα απορριμματοφόρα του δήμου αφού μπορέσαμε να επιδιορθώσουμε κάποιες βλάβες. Από τα 10 που λειτουργούσαν χθες, σήμερα βγήκαν στους δρόμους 23 οχήματα και ελπίζουμε να βελτιωθεί η κατάσταση στους δρόμους», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Στάθης Αβραμίδης.
Η συνδρομή του Ελληνικού Στρατού δεν έχει προσδιοριστεί για ποιο χρονικό διάστημα θα συνεχιστεί. «Για όσο χρειαστεί» λένε συνεργάτες του υπουργού. Υπολογίζεται πως σε κάδους και πεζοδρόμια έχουν συσσωρευτεί περίπου 2.000 τόνοι απορριμμάτων.
Εμείς προτείνουμε να διατεθούν και Leopard-2HEL, τα οποία έτσι ή αλλιώς πυρομαχικά δεν έχουν για να μπορέσουν να επιχειρήσουν ή ΤΟΜΑ Μ113, τα οποία έχουν και μεγάλη χωρητικότητα στο εσωτερικό τους για σκουπίδια και έτσι ή αλλιώς είναι παντελώς ακατάλληλα για το σύγχρονο πεδίο μάχης, αφού στον Στρατό τα χαρακτηρίζουν και «ταξί μάχης».
Στις δύσκολες περιοχές όπου υπάρχουν μεγάλες συγκεντρώσεις σκουπιδιών μπορούν να ριφθούν και αλεξιπτωτιστές για να δημιουργήσουν λαβίδα στα σκουπίδια. Έτσι ή αλλιώς έχουν ειδικευθεί σε τέτοια καθήκοντα: Το 2002 τους είχαν χρησιμοποιήσει για να σπάνε τον πάγο στα πεζοδρόμια της Κηφισιάς.
Ελπίζουμε η κίνηση αυτή του υπουργού Εθνικής Άμυνας να μην επεκταθεί και σε άλλες «κοινωνικές δραστηριότητες» και δούμε στρατιωτικούς - νηπιαγωγούς επειδή δεν επαρκούν οι νηπιαγωγοί, στρατιωτικούς - φύλακες σε σχολεία, σε μουσεία, καθαριστές τουαλετών κ.λπ.

(Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr)

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr