«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιανουαρίου 25

Η Δεκαετία της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ , μάλλον…

Αφού είναι αποκάλυψη της δεκαετίας (η άποψη του ΤΑΧΑΛΙΑ):  Σ.Π. Τότε ..  “ ο καιρός γαρ εγγύς”  ??

Tην αποκάλυψη της δεκαετίας έκανε ένα blog: Το olympia.gr εδώ. Έβγαλε στη φόρα σημείωμα από τα περιβόητα  Intelligence Reports από το σκληρό δίσκο του Χριστοφοράκου της SIEMENS, το οποίο είναι αυθεντικότατο (για όσους αναρωτιούνται).
Προηγούμενα σημειώματα, που παρουσιάζαν τον Καραμανλή περίπου ως αλκοολικό, έτυχαν τεράστιας προβολής από τα ΜΜΕ. Το συγκεκριμένο που είναι ΒΟΜΒΑ το έκαναν γαργάρα !
Τι λέει το σημείωμα (σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι γνησιότατο!!!);
ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ!

Τη σκυτάλη των αποκαλύψεων πήρε η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πρόκειται για θέμα ύψιστης Εθνικής σημασίας, που δεν μπορεί να περάσει έτσι !

Διάολε, δεν θα το κουκουλώσουμε κι αυτό !

Όσο υποτακτικοί κι αν είμαστε στην Αμερικανική Πρεσβεία, όσο ξεφτίλας λαός κι αν έχουμε καταντήσει, το χρωστάμε στη μάνα που κάηκε ζωντανή μαζί με τα παιδιά της στις φωτιές της Ηλείας, που έβαλαν κάποιοι, για να ρίξουν μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, επειδή πήγαινε ενάντια στα Αμερικανικά συμφέροντα.

Να απολογηθούν τα “γιουσουφάκια των μεγαλοεκδοτών” Αλογοσκούφης (αυτός που απάλλαξε τον Θέμο για τα 5 εκ!!!), Σουφλιάς, Ντόρα και Ρουσόπουλος !

Και να απολογηθεί επιτέλους ο “δειλός Καραμανλής”, που ταπεινώθηκε από “τον Κόκκαλη, τον Κορωνιά και τον Τσοχατζόπουλο” και φοβούμενος για τη ζωούλα του δεν είπε ποτέ την αλήθεια, παρά παρέδωσε αμαχητί τη χώρα στην Αμερικανική πρεσβεία και τον υπάλληλό της!

Είναι σκληρές και πικρές αλήθειες, που πολύς κόσμος αποφεύγει να κοιτάξει στα μάτια, προτιμώντας να ζεί στο βολικό ψέμα της μετριότητας. Αλλά το χρωστάμε στα καμένα παιδιά, γαμώτο !

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr