«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 8

Επιφυλάξεις Σαμαρά στη συνάντηση με Στρος Καν

Η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με το γενικό διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, ξεκίνησε σε έντονο κλίμα, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έκρυβε την ενόχλησή του για τις διαπιστώσεις που έκανε ο Γάλλος πολιτικός, όταν αναφερόταν στην έλλειψη προτάσεων από την αξιωματική αντιπολίτευση και τα θετικά αποτελέσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την κυβέρνηση. Ξεκινώντας τη συζήτηση ο κ. Σαμαράς εξήγησε γιατί το μνημόνιο είναι «εκτός από κοινωνικά άδικο και οικονομικά αναποτελεσματικό». Οπως λένε οι συνεργάτες του, ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι «το πρόγραμμα δε βγαίνει» και για το λόγο αυτόν παρέθεσε στον κ. Στρος Καν μια σειρά στοιχεία με τις αποκλίσεις των επιδόσεων της ελληνικής οικονομίας σε σχέση με τις προβλέψεις του μνημονίου.

Ο κ. Στρος Καν επέμεινε πως το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με επιτυχία, ωστόσο, όπως λένε στελέχη της ΝΔ, παραδέχθηκε πως υπάρχουν ρίσκα. Η ανάγκη για αλλαγή πορείας στην οικονομία με ανάκαμψη και ανάπτυξη ήταν ο βασικός άξονας της τοποθέτησης του κ. Σαμαρά. Παρουσίασε αναλυτικά τις απόψεις της ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι στην περίπτωση που η ύφεση βαθύνει τα αδιέξοδα θα είναι πολύ μεγαλύτερα, τόσο που δε θα αντέχει ούτε η οικονομία, ούτε η κοινωνία. «Τα αδιέξοδα αυτά δεν μπορεί να τα αποσοβήσει από μόνη της η επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Σαμαράς τάχθηκε υπέρ της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στη διευθέτηση της επιμήκυνσης νέα επαχθή μέτρα.

Πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr