«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 8

Άλλη μια φορά η Ελλάδα σε ρόλο... ασθενή με γύψο ..

.. ήρθε χωρίς απαντήσεις για το παρόν της ευρωπαϊκής κρίσης ο Στρός Κάν - Συνταγή 'χημειοθεραπεία' από ΔΝΤ για νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων...

Πως μετράται η παραγωγικότητα;
Τι θα κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το... 'αδερφοποιημένο' ΔΝΤ για την κρίση χρέους αλλά και ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Ποιο το σχέδιο όταν θα βγαίνει από την εντατική η οικονομία της Ελλάδας;

Όσο ακούσατε απάντηση εσείς άλλο τόσο άκουσαν και οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου...
Μια έκπληξη ήταν η 'συνταγή' που μας μετέφερε ο Γάλλος σοσιαλιστής πρόεδρος το IMF.

Στην ουσία απλά μας επανέφερε τη μείωση στους μισθούς ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, μιλώντας στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής ενώπιον βουλευτών.

Στο -25% η παραγωγικότητα;
Υποστήριξε οτι αυτοί πρέπει να ευθυγραμμιστούν με την παραγωγικότητα, σημειώνοντας ότι στην Ελλάδα η παραγωγικότητα έχει μειωθεί κατά 25% τα προηγούμενα χρόνια.
Όσον αφορά ... μάλιστα τις αυξήσεις σε μισθούς ο Στρος Καν δήλωσε ότι πρέπει να εξομαλυνθεί η διαφορά με τις αυξήσεις που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια σε σχέση με αυτές που δόθηκαν σε άλλες χώρες.
Ο Στρος Καν δήλωσε επίσης ότι «μπορεί το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης να είναι επώδυνο» ωστόσο υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει άλλος τρόπος». 
Ο  Στρος Καν χαρακτήρισε ορόσημα τις μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό.
Σχετικά με το ζήτημα της επιμήκυνσης, δήλωσε ότι το ΔΝΤ δεν θα ζητήσει επιπλέον όρους ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν μιλά και εξ ονόματος της ΕΕ, πάνω στο θέμα αυτό.
Σε βαρύ κλίμα η συνεδρίαση της επιτροπής
Αιχμηρή η πρόεδρος της επιτροπής Β. Παπανδρέου για την αποτελεσματικότητα του ταμείου σε όποιες χώρες παρενέβη.
Απηύθυνε την εξής ερώτηση:
Δεν γνωρίζετε ότι ο λογαριασμός δεν βγαίνει ? Ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας ? είπε
Καταλόγισε στον αξιωματούχο ότι στις περισσότερες χώρες στις οποίες έχει παρέμβει το Ταμείο δεν έχει φέρει θετικά αποτελέσματα.
Σε αυτή την παρέμβαση ο κ. Στρος Καν αναγνώρισε ότι έχουν γίνει λάθη, πρόσθεσε ωστόσο ότι αυτά λαμβάνονται υπόψη και διορθώνονται.
Ο Ντ. Στρος Καν άφησε αιχμές κατά της αξ. αντιπολίτευσης μετά την εισήγηση του Χρ. Σταικούρα γιατί η ΝΔ δεν ψήφισε το μνημόνιο.
Υποστήριξε ότι το μνημόνιο θα στεφθεί με επιτυχία και ότι όλοι πρέπει να διαλέξουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν και ποιον θα αφήσουν.

Πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr