«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 27

To Δίλημμα είναι τα ΕΘΝΙΚΑ, όχι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ! ! !

«Ου καταισχύνω τα όπλα…. αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων, και μόνος και μετά πολλών, και την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω…».

«Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» .

Σήμερα λοιπόν και σε αντίθεση με την «αρθρογραφική» μου ιστορία στην μπλογκόσφαιρα θα σχολιάσω την διακαναλική συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού, περιοριζόμενος σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ πρόταση από τον ποταμό των, ανούσιων υπολοίπων, προτάσεων που ακούστηκαν  κατά τη  διάρκεια των, σχεδόν,  δύο ωρών της συνέντευξης. …

«Λέτε ότι θα συνεκτιμήσετε και άλλους παράγοντες, πέραν των δημοτικών εκλογών, για το αν θα οδηγήσετε τη χώρα σε εκλογές ή όχι. Ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες;  Τι άλλο μπορεί να σας οδηγήσει σε αυτό το αδιέξοδο; Τι άλλο υπάρχει;»

Ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ερώτηση στην οποία ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου δεν απάντησε καν ( έστω και μέσω της γνωστής του οδού της κενολογίας)

ΥΓ. Για την ιστορία και για να σας βάλω στο πνεύμα, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου στην Τουρκίας (όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Kanal D) βρέθηκαν θέματα όπως η υφαλοκρηπίδα, ο διεθνής εναέριος χώρος και η έκταση των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο. Η συζήτηση διήρκεσε 4,5 ώρες και έγινε στο πλαίσιο της ανασκόπησης της επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο συζήτησε σενάρια για την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τα 6 στα  …7 μίλια σε κάποιες περιοχές και σε ορισμένες στα 8 μίλια. Το αναφαίρετο δικαίωμα της χώρας μας στα 12 ν.μ  το οποίο ΚΑΜΙΑ ελληνική κυβέρνηση δεν διανοήθηκε ΠΟΤΕ να το απεμπολήσει, σήμερα … αναζητείται στην μυστική διπλωματία και στην λογική του κ. Γ. Παπανδρέου ….

«Λιγότερα στρέμματα γης για να κοιμάται ήσυχος»!

από το http://www.politis-gr.com/?p=5858

σ.σ. Να συμπληρώσω κι εγώ :

  • Τον Δεκέμβριο υπάρχουν πιέσεις για λύση της ονομασίας των Γυφτοσκοπιανών.  Αν θυμάστε από την περασμένη Ανοιξη μιλούσαν για λύση μέχρι τα Χριστούγεννα κι έκτοτε οι δηλώσεις . . . αγνοούνται. Κάτι ξέφυγε του φον Δρουτσα για τον Ρόντος αλλά πέρασε στα ψιλά. Ο Σαμαράς έχει απορρίψει τον Μακεδονία του Βαρδάρη κι ισχυρός Σαμάρας είναι όντως Πρόβλημα.
  • Σε μια άλλη ερώτηση απήντησε ο κ.κ.Πρωθυπουργός λέγοντας “Όποιος νομίζει ότι, αποδυναμώνοντας την Κυβέρνηση, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την πορεία της χώρας και τις όποιες διαπραγματεύσεις έχουμε μπροστά μας, κάνει λάθος. Μια αδύναμη Κυβέρνηση θα έχει μεγαλύτερες δυσκολίες να κάνει μια οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση των όρων, των πιο επαχθών όρων, διότι θα θεωρηθεί ότι κάθε τι που διαπραγματεύεται, το κάνει κάτω από την πίεση του εκλογικού αποτελέσματος ή της όποιας αδυναμίας.” . Μα συνήθως συμβαίνει το αντίθετο! Ακόμη κι ο “λαικιστής” πατέρας του ως αντιπολίτευση όταν έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση, λέγοντας “βυθίσατε το χώρα” από την Θράκη (!), δεν αποδυνάμωσε την κυβέρνηση, το αντίθετο! Ετρεχαν όλοι στο εξωτερικό, να συμμαζέψουν τους Τούρκους! Ο Σαμαράς τι διαφορετικό κάνει;
  • Γιατί να έχουν πρόβλημα στο ΔΝΤ όταν η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ζητάει κατάργηση του μνημονίου, αλλά ταχύτερη αποπληρωμή του ! ! ! Δεν θέλουν τα λεφτά τους ;

Πηγή :  netakias.wordpress.com   Το βρήκα στην  Ολυμπιάδα !

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr