«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Οκτωβρίου 26

ΟΛΩΣ ΕΞΑΦΝΑ…

Ξαφνικά η κυβέρνηση Παπανδρέου ανακαλύπτει ότι “αυτοδιοικητικές” εκλογές του Νοεμβρίου είναι καθαρά “πολιτικές” !  (πάει ο ταλαίπωρος Καλλικράτης, πάνε και οι ‘απολιτικές’ επιλογές μιας ‘σύγχρονης κοινωνίας).

Ξαφνικά οι της κυβέρνησης τρέχουν αλαφιασμένοι προς όλες τις κατευθύνσεις για να προλάβουν … τι; …. μάλλον κάτι που τους έχει ξεφύγει παντελώς… (π.χ. η δυνατότης να μπουκώνουν τον ‘κυρίαρχο λαό’ με χοντροκομμένα και εγκληματικά ψεύδη και να κοιμούνται μετά ήσυχοι στις βιλλάρες τους).

Ξαφνικά ο πρωθυπουργός εμφανίζεται συντάκτης κυρίως άρθρου σε φιλική του εφημερίδα για να σκορπίσει απειλές και εκβιασμούς της μορφής “ή εγώ ή το χάος”… (ο πρώτος πρωθυπουργός, απ ότι θυμόμαστε, που κάνει κάτι παρόμοιο).

Ξαφνικά η κυβέρνηση του μνημονίου και των αγαστών σχέσεων με τη Νέα Κατοχή της Ελλάδος τρίζει και γέρνει επικίνδυνα…

Ξαφνικά η κυβέρνηση της “συν-αντίληψης” με Τούρκους, ΕΕ, ΝΑΤΟ και άλλο συνδικάτο για το τι θα συμβεί στην κυριαρχία και στη φυσική έκταση αυτής της χώρας στο άμεσο μέλλον αντιλαμβάνεται ότι “πίσω έχει η αχλάδα την ουρά” κατά το λαϊκότερον …

Ξαφνικά οι ταλαντούχοι εκμεταλλευτές της εκφοβιστικής προπαγάνδας, οι πρόθυμοι συμμέτοχοι της μεταβολής της χώρας μας σε σκλάβα της υπερχρέωσης και της τοκογλυφικής διεθνούς, οι “άνθρωποι τους στην Αθήνα”, διαπιστώνουν τα μαύρα…

Ξαφνικά οι υπέρμετρες μετριότητες του εγχώριας εκδοχής θατσερικού “σοσιαλισμού” είναι αβάσταχτα μόνοι.

Ξαφνικά οι πολίτες της χώρας που ο Παπανδρέου έχει ανακηρύξει ανερυθρίαστα την πλέον διεφθαρμένη στον κόσμο έχουν την ευκαιρία να τον επιβραβεύσουν για το λούσιμο που τους έχει κάνει παγκοσμίως και επισήμως σε κάθε του βήμα και με κάθε του λέξη και δήλωση προς την “διεθνή κοινότητα”.

Ξαφνικά όλοι εμείς οι διεφθαρμένοι μέχρι μυελού οστών, εμείς που “τα φάγαμε μαζί”, εμείς που μας δουλεύουν μέχρι θανάτου και “κάνουμε βούβα” (πάλι κατά το λαϊκότερον) έχουμε την ευκαιρία να εξαλείψουμε “σοσιαλιστές” υποψηφίους και να καταδικάσουμε οικογενειακά και απερίφραστα τους “μνημονιούχους” και τους συν αυτώ.

Ξαφνικά όλοι εμείς οι ιθαγενείς έχουμε την δυνατότητα να τραντάξουμε τους Papandreou Brothers που, από τον Οκτώβριο 2009 και μετά, έχουν μεταβάλει την Ελλάδα σε παραμάγαζο τους για “initiatives” και άλλες συνάξεις πολύξερων γηγενών και αλλογενών χασομέρηδων, οπαδών της “πράσινης ανάπτυξης” και των πράσινων αλόγων.

Ξαφνικά όλοι εμείς οι “ρατσιστές”, οι “ισλαμόφοβοι” και οι βλάπτοντες τα “ανθρώπινα δικαιώματα” έχουμε την δυνατότητα να υπενθυμίσουμε σε αυτούς και αυτές που έχουν ήδη μεταβάλλει την χώρα μας σε γκέτο ότι δεν μας κάνει η “πολυπολιτισμικότητα” σοσιαλιστικής ή μη κοπής.

Όλως έξαφνα, Πατέρα, τα μπαϊράκια φαίνεται να κυματίζουν και πάλι — αλλά όχι όπως τα θέλουμε…

Rieas Πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr