«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 29

Η «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ» ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Πρωΐ 28ης Οκτωβρίου 1940. Το πρώτον πολεμικόν ανακοινωθέν:

“Αἱ Ἰταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουσιν από τῆς 05:30 ὣρας τῆς σήμερον τά ἡμέτερα τμήματα προκαλύψεως τῆς Ἑλληνοαλβανικῆς Μεθορίου. Αἱ ἡμέτεραι δυνάμεις ἀμύνονται τοῦ Πατρίου ἐδάφους.”

Χρειάστηκαν 25 λέξεις και ένας εκφωνητής, για να ανακοινωθεί από το «φερέφωνο της δικτατορίας» του Ιωάννη Μεταξά, η εισβολή των στρατιωτικών δυνάμεων των Γερμανών στην Ελλάδα. Χρειάστηκαν 25 λέξεις και ένας εκφωνητής για να δώσουν στους Έλληνες ελπίδα και θάρρος για την αντίσταση που μόλις άρχιζε απέναντι στις δυνάμεις του άξονος.

Πέρασαν 70 χρόνια…..

Βράδυ 25ης Οκτωβρίου 2010. Το πρώτο εκβιαστικό ανακοινωθέν :

Χρειάστηκαν 16.588 λέξεις, ένας πρωθυπουργός, επτά δημοσιογράφοι και ένας Πεταλωτής, για να ανακοινωθεί από τα «φερέφωνα της δημοκρατίας» του Παπανδρέου, η ανάγκη παραμονής των οικονομικών εισβολέων στην Ελλάδα. Χρειάστηκαν 16.588 λέξεις, ένας πρωθυπουργός, επτά δημοσιογράφοι και ένας Πεταλωτής, για να φοβίσουν τους Έλληνες με απειλές και εκβιασμούς, ώστε να δεχτούν χωρίς αντιρρήσεις την υποταγή τους στις δυνάμεις του οικονομικού άξονος.

Πέρασαν 70 χρόνια…..

Η λιτότητα του λόγου παραχώρησε την θέση της στην μιξοβάρβαρη γλώσσα που αποτελεί παλαιά πασοκική παράδοση. Τα μεστά νοήματα σκορπίστηκαν φοβισμένα εδώ και εκεί , ανήμπορα να συμβιβαστούν με τον θρίαμβο της ....

αθλιότητας επί της μετριότητας

Η καθαρή σκέψη εκδιώχθηκε από τα θολά πρότυπα της Δραγώνα, από τον εκχυδαϊσμό του μεγαλο;;; εκδότη;;; τηλεπαρουσιαστή, και τηλεοπτικού κριτή γενικώς, Κωστόπουλου, αλλά και από την ανάπηρη, άνευρη, καθυποταγή στον αυτοσκοπό της νομής της εξουσίας, που εκπέμπουν τα Παπανδρεϊκά πρότυπα.

Πέρασαν 70 χρόνια….

Κάποτε είμαστε Έλληνες, σήμερα απλώς καταντήσαμε Έλληνες

Κάποτε υπήρχε Ελλάδα, σήμερα έτσι κατάντησε η Ελλάδα

Φθάσαμε στον πάτο και ο κ. Παπανδρέου μας απειλεί ότι αν δεν συνεχίσουμε να σκάβουμε θα μας τιμωρήσει, θα κάνει λέει εκλογές. Και λοιπόν;; Τι θα συμβεί;; Θα θυμώσουν οι κατακτητές του οικονομικού άξονα;; Και λοιπόν;; Δεν θα μας δώσουν, λέει, την τρίτη δόση. Τόσο το καλύτερο, προσπαθούμε να απεξαρτηθούμε από το ναρκωτικό του μνημονίου. Ας κοιτάξουμε λοιπόν ποιος μπορεί και θέλει να μας βοηθήσει. Σας διαβεβαιώνω πως υπάρχουν πολλοί. Είναι οι ίδιοι που προσέφεραν οικονομική βοήθεια στον κ. Παπανδρέου και αυτός την αρνήθηκε, γιατί τις «ενέσεις» εξουσίας τις παίρνει από τους ντήλερ της Ευρώπης και της Αμερικής. Εμείς όμως θέλουμε να γίνουμε καλά. Θέλουμε;;; Θα φανεί στις 7 Νοεμβρίου….

oπωπητήρ JR       Πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr