«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 29

ΟΧΙ του ΔNT για πρόωρες εκλογές…πως να αντέξουμε τόση ανεξαρτησία;

Κόκκινο πανί για το ΔΝΤ η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. Υψηλόβαθμα στελέχη του πιστεύουν ότι μια εκλογική διαδικασία θα εκτροχιάσει το Πρόγραμμα Σταθερότητας και θα ακυρώσει το Μνημόνιο.

Δεν υποστηρίζουν τη διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αντίθετα πιστεύουν ότι το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη η χώρα μας είναι μία εκλογική διαδικασία που θα εκτροχιάσει το Πρόγραμμα Σταθερότητας. Σε μία άλλη εξέλιξη έγινε γνωστή η πρόθεση του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν να επισκεφθεί την Ελλάδα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ίσως μετά και από αυτό, να κατάλαβαν επιτέλους και οι τελευταίοι δύσπιστοι ποιος κυβερνά αυτή την ανεξάρτητη χώρα.

Θα δανειστώ χωρίς να συμφωνώ, ένα κομμάτι από το άρθρο του Δημήτρη Δανίκα στο Βήμα …”Ιδού το μνημόνιο, ιδού το πήδημα……

«Δημοψήφισμα ο Σαμαράς. Δημοψήφισμα η Παπαρήγα, Δημοψήφισμα ο Τσίπρας. Δημοψήφισμα και εγώ…. Ο αρχηγός (Παπανδρέου) αφαίρεσε από τη γαλάζια παράταξη και το τελευταίο φύλλο συκής που της απέμεινε. Γιατί, δεύτερο, το κόμμα του Τσίπρα έχει μεταβληθεί σε παιδική χαρά. Ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα. Και γιατί, τρίτο, το ΚΚΕ έχει χαράξει μια εντελώς διαφορετική πολιτική που μέχρι στιγμής ούτε δέκα στους εκατό δεν την ακολουθούν”…ξεχνάει ο Μήτσος-εσκεμμένα ίσως-την αντικαπιταλιστική Αριστερά αλλά δεν θα μείνω σε αυτό…αφού όπως φαίνεται έχει πιάσει την ουσία του πράγματος.

Το σκηνικό έχει στηθεί. Είναι δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πλέον την λαϊκή συναίνεση για να κυβερνήσει και .αυτό θα αποτυπωθεί στις προσεχείς εκλογές .Το γνωρίζει εδώ και καιρό ή Ιπποκράτους;

Αλίμονο , δώδεκα έμμισθοι σύμβουλοι τι κάνουν μπρίκια κολλάνε;

Το σχέδιο έχει εκπονηθεί αποτυπωθεί και εφαρμόζεται. Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών ο Παπανδρέου θα δείξει εκλογές αλλά επικαλούμενος το Βέτο του ΔΝΤ το οποίο θα θέσει σε κίνδυνο το δάνειο άρα για Εθνικούς λόγους υψίστης σημασίας και με την συνεργασία της πολιτειακής εξουσίας θα προχωρήσει σε σύσταση κυβέρνησης Εθνικής σωτηρίας….

Δεν είναι τυχαία η στήριξη Μητσοτάκη ούτε η εδώ και καιρό συμπόρευση με τον Καρατζαφέρη ,με την Ντόρα να έρχεται και να περιμένουν τον τέταρτο…(Κωστάκηηη) !!! »

Σύντομα λοιπόν θα έχουμε “μνημονιακή” κυβέρνηση με πλειοψηφία περιφερειαρχών (δυστυχώς θα εκπλαγείτε από τους αντάρτες τύπου Δημαρά που δεν είναι τίποτε λιγότερο από την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος).

Έτοιμο είναι το δόκανο. Στημένο να παγιδέψει και να εξοβελίσει την ελεύθερη βούληση του λαού μας.

Ίσως κάποιοι θεωρήσουν τα γραφόμενα ως θεωρίες συνωμοσίας…ας νομίσει ο καθένας ότι θέλει.

Αυτό που πρέπει καταλάβουμε όλοι και να μην το επιτρέψουμε , είναι ότι δεν πρέπει να την “ξαναπατήσουμε”.

Πρέπει να αντισταθούμε για μια ακόμη φορά που ίσως να είναι και η τελευταία πριν να πέσει στη χώρα το βαθύ μαύρο σκοτάδι.

Ψηφίζουμε αυτούς που δεν μπορούν να μας υποσχεθούν, αυτούς που δεν μας δίνουν έτσι για μαγκιά το λόγο τους, εκείνους που είναι μπροστά μας, εκείνους που τους αισθανόμαστε κομμάτι μας, εκείνους που δεν μας βλέπουν σαν πελάτες, εκείνους που δεν τους είδαμε απέναντι.

Γυρίστε το κεφάλι και ψηφίστε αυτόν που είναι δίπλα σας ακόμα και αν τον βλέπετε για πρώτη φορά.

Και για αυτούς που κραδαίνουν ως ρομφαία τη λύση του δανείου από ΔΝΤ ως μονόδρομο τους παραπέμπω στο ιστολόγιο των ειδικών, για να τους αποδείξω ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Χman
http://www.nomoneynodebt.gr/index.php

Το βρήκα: εδώ
πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr