«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Οκτωβρίου 31

Τραγουδούμε κι ας μην υπάρχει αυτί να μας ακούσει…

Στις  26 Οκτώβρη του 1957  η λύρα του έσπασε ,έγινε 1000 κομμάτια μαζί και το δοξάρι. Η μουσική του όμως ακούγεται μέχρι σήμερα στ’ αυτιά μας και κυρίως στις καρδιές μας.Στο μόνο που ίσως έκανε λάθος λέγοντας : “Αν πετάξω χάμου τη λύρα και γίνει κομμάτια ,η μουσική ;  Τι γίνεται ; Υπάρχει μουσική μετά ; χωρίς ποδάρια και κεφαλήν ; Αφού η λύρα είναι τα πόδια και το κεφάλι; και η μουσική η ψυχή ;”  ( Απ το  Καπετάν Μιχάλης ).  “Περίοπας”

Πολεμούμε γιατί έτσι μας αρέσει.

Τραγουδούμε κι ας μην υπάρχει αυτί να μας ακούσει.

Που πάμε; Θα νικήσουμε; Προς τι όλη τούτη η μάχη;

ΣΩΠΑ! Οι Πολεμιστές ποτέ δεν ρωτούνε!!!

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;"

ΠΟΛΕΜΑ!

IdeaStudio   απ το   Θολό Τοπίο με ξεκάθαρη ματιά..

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

 1. Φιλαράκι μου πολύ σ`ευχαριστώ. Μου έφτιαξες το βράδυ. Πολλά φιλιά:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "...τραγουδούμε και ας μην υπάρχει αυτί να μας ακούσει!"
  Εσύ, όμως, είσαι εκεί και μας παρακολουθείς...
  Να είσαι πάντα καλά...
  Κουράγιο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr