«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Οκτωβρίου 30

Επιμένουν τα σενάρια πρόωρων εκλογών, στην τελική ευθεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Παπανδρέου: " Ζητώ ψήφο ευθύνης"

Δεν λέει να κοπάσει η εκλογολογία. Η αυλαία πάντως για τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης και κυρίως του ιδίου του πρωθυπουργού, θα πέσει την ερχόμενη Κυριακή. Ημέρα που ανοίγουν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα.
Η κυβέρνηση επιμένει οτι το αποτέλεσμα της κάλπης ισοδυναμεί με την νομιμοποίησή της να συνεχίσει τη μάχη για την έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο.
Όπως γράφουν τα ΝΕΑ, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα μπορούσε να αναβάλει τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυμων» εκλογών για τις 12 Δεκεμβρίου.
Δεδομένου ότι η ημερομηνία των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών ορίζεται διά νόμου, αρκεί μία απλή τροπολογία για τη µετάθεσή τους.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπλοφάρει αλλά είναι αποφασισμένος να πάει σε εκλογές, για να λήξει η ομηρεία του ίδιου και της κυβέρνησης», τονίζουν κύκλοι του Μαξίμου.
Τις διαθέσεις του του ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες.
«Ζήτησα ψήφο ευθύνης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να έχουμε συνέπεια και σταθερότητα στην πορεία των μεγάλων αλλαγών", τόνισε.
Η Ελλάδα ανακτά την αξιοπιστία της. Πλέον διαπραγματευόμαστε ισότιμα, επεσήμανε.
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης επαχθών όρων του μνημονίου, εφόσον η Ελλάδα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.
Εγκάλεσε τον Α. Σαμαρά για διγλωσσία.  Σ.Ι. “Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης”
Αρχιτέκτονα της διγλωσσίας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό η ΝΔ. Ψήφισε το μνημόνιο και τώρα ζητά επαναδιαπραγμάτευσή του, ανέφερε.     Πηγή  :  rthess.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr