«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Οκτωβρίου 26

Η αντιπολίτευση σηκώνει το «γάντι»: «Ναι στο δημοψήφισμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα επιτελεία των κομμάτων, τόσο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από τον δημοψηφισματικό χαρακτήρα που έδωσε, χθες βράδυ, για τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, ο κ. Παπανδρέου, θέτοντας το ερώτημα στο λαό «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο μνημόνιο;», τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σηκώνουν το «γάντι» του δημοψηφίσματος που έριξε ο κ. Παπανδρέου και αποδέχονται την πρόκληση.

Η άποψη που κυριαρχεί στα επιτελεία των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι ότι,.....

αφού ο κ. Παπανδρέου βάζει το δίλημμα στο σύνολο του εκλογικού σώματος, δηλαδή « ή παρέχετε ψήφο εμπιστοσύνης στην πολιτική του μνημονίου ή πάμε σε εκλογές», τότε η πρότασή του θα πρέπει να συγκεντρώσει και την απόλυτη πλειοψηφία των εγκύρων ψηφοδελτίων. Δεν μπορεί, λέει η κυριαρχούσα άποψη, να μπαίνει αυτό το τεράστιο δίλημμα και να κερδίζει τελικά η μειοψηφία. Δεν νοείται δηλαδή να έχει πάρει η πολιτική του μνημονίου ποσοστό μικρότερο από 50%+1 και να κερδίσει αυτή η μειοψηφούσα άποψη απέναντι στη συντριπτική πλειοψηφία που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα απορρίπτει το μνημόνιο.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με φοιτητικές εκλογές, όπου όλες οι παρατάξεις δηλώνουν νικήτριες και ευχαριστημένες, εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με το σύνολο του ελληνικού λαού από τον οποίο ζητείται να πάρει θέση, υπέρ ή κατά του μνημονίου.

Το σύνολο λοιπόν του λαού, με απόλυτη πλειοψηφία θα παντήσει «ΝΑΙ ή ΟΧΙ» στο μνημόνιο.

Πιστεύουμε, ότι έπειτα από αυτή την εξέλιξη στην οποία εξαναγκάστηκε από την αντιπολίτευση να συρθεί ο κ. Παπανδρέου, οι ημέρες του στην πρωθυπουργία είναι πλέον μετρημένες.

Υπάρχει άμεση ανάγκη για νέο Πολιτικό Σύστημα

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr